Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Optimaliseer de keukenruimte met ARAN Cucine

Naast een ontmoetingsplek is de keuken toch vooral een plaats waar gewerkt wordt. Het is soms dan ook moeilijk om orde te scheppen in deze ruimte vanwege de vele apparaten,  pannen en andere kookspullen, vooral wanneer je keuken ook onderdeel van de woonkamer is. ARAN Cucine biedt een mate van flexibiliteit en oplossingen om de beschikbare keukenruimte te optimaliseren, door bijvoorbeeld hoge en wandkasten beter te benutten, zodat spullen uit het zicht kunnen worden opgeborgen.



Het model LAB13 bijvoorbeeld beschikt over een extra opbergsysteem. De 13 modules bieden volop opbergruimte in zowel de wand- als onderkasten. De hoogte van de kasten is gebaseerd op een veelvoud van 13. De diepte en zelfs de hoogte van de kasten kunnen naar wens worden aangepast. Dit maakt het gemakkelijker om ruimte te creëren voor een grote verscheidenheid aan keukenspullen. De hoge units kunnen als kast worden ingedeeld en worden voorzien van scharnier- of inschuifbare deuren, waarachter apparaten,  pannen, servies en kookgerei kunnen worden opgeborgen. De deuren zijn verkrijgbaar in verschillende afwerkingen en zijn zelfs geschikt voor het creëren van een kleine berging of wasruimte.

Een andere fraaie en originele oplossing is een wandkast met een deurfront dat aan weerszijden uitsteekt, die wordt geleverd met een module van slechts 15cm diep en is voorzien van legplanken en LED-verlichting. Het kastinterieur kan naar wens worden aangepast, waardoor de modules zowel geschikt zijn voor het opbergen van kleine als grotere spullen. De bijzondere deur, die uitsteekt over de breedte van de kast, staat garant voor een discrete maar uiterst praktische opbergoplossing.

Dankzij haar voortdurende zoektocht naar technische en innovatieve oplossingen, die beschikbaar zijn in vele modellen en uitvoeringen, kan ARAN Cucine maatwerkprojecten leveren die aan elke wens beantwoorden zodat men overal ter wereld kan genieten van de schoonheid en kwaliteit van deze  producten van Italiaanse makelij.

Meer informatie:
ARAN Cucine
www.arancucine.it 

Publicatiedatum: