Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Flexa lanceert online tool om kleuren te kiezen

Kleur op de muur is meer dan een geverfd wandje. Gekleurde muren brengen een positieve verandering bij gebruikers teweeg. "Met de nieuwe Flexa ColorSwiper kom je erachter welke kleur jij mooi vindt. Dit handige online hulpmiddel inspireert en adviseert een kleurkeuze naar aanleiding van foto's die jij eenvoudig door te swipen selecteert. Het is je startpunt naar die positieve ervaring met kleur."



"Zie de online tool alsof je op zoek bent naar een kleurdate. Selecteer in eerste instantie de ruimte voor waar je met kleur aan de slag wilt. Een groot aantal interieurfoto’s passeren de revue. Vind je een foto leuk? Swipe naar rechts. Niet leuk? Swipe naar links. Aan het eind van de rit geeft de Flexa ColorSwiper je een selectie kleuren. Door een van de kleuren te selecteren kun je van de kleur een Flexa Kleurtester aanschaffen. Ook krijg je drie kleurcombinaties voorgeschoteld met je gekozen kleur: ton sur ton, in combinatie met neutrale kleuren en een kleurcombinatie advies van onze designers."

Over Flexa
"Flexa maakt onderdeel uit van AkzoNobel. Flexa staat voor kleur en innovatieve producten. Wij vinden het belangrijk consumenten te helpen bij de kleur- en productkeuze. Initiatieven als kleuradvies, een breed scala aan kleurmateriaal en de Flexa Kleurtester zijn hier het bewijs van. Verder onderstreept Flexa het belang en de kracht van kleur en hoe gemakkelijk en snel kleur is aan te brengen met verf."

Over AkzoNobel
"AkzoNobel heeft passie voor verf. Wij zijn experts in het ambacht van het creëren van verven en lakken, waarbij wij sinds 1792 de standaard zetten voor kleur en bescherming. Ons merkenportfolio van topklasse – waaronder Flexa, International, Sikkens en Interpon – wordt wereldwijd door klanten vertrouwd. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Nederland en wij zijn actief in meer dan 150 landen. Wij hebben zo’n 34.500 getalenteerde mensen in dienst met een passie voor het leveren van hoogwaardige producten en diensten die onze klanten van ons mogen verwachten."

Meer informatie:
Flexa
www.flexa.nl 

Publicatiedatum: