Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Esmé Veneman sloot succesvolle woonwinkel

"Ondanks corona gaat het boven verwachting"

Esmé Veneman sloot in oktober vorig jaar haar goedlopende woonwinkel. Terugkijkend had ze geen beter moment kunnen kiezen. "Ik was precies door mijn voorraad heen toen de winkels moesten sluiten", vertelt Veneman die had besloten om als interieurarchitect verder te gaan.

"Zodra de winkel leeg was ben ik begonnen met het (ver)bouwen van mijn showroom. Van te voren was dit allemaal al ingepland dus had ik ook niet direct last van de lockdown. Sterker nog, de aanvragen stroomden binnen." Esmé moet zelfs vrije tijd inplannen anders kan ze zeven dagen per week aan het werk blijven laat ze weten. "Ik ben blij dat het boven verwachting gaat. Als ik kijk naar medeondernemers zie ik ook dat het anders kan."

Naast de uitbreiding van het team blijft de ijverige onderneemster innoveren. "Sinds pas hebben wij een VR-bril. Dankzij deze apparatuur kunnen klanten door hun toekomstige interieur lopen. We merken dat dit stimulerend kan zijn bij het maken van keuzes."

"Naast het uitvoeren van kleine projecten ben ik ook druk bezig met uitvoerende taken rondom nieuwbouwwoningen. De opdrachtgever vraagt mij om een volledig interieur samen te stellen en dit te begeleiden tijdens de bouw. Zo zie je maar dat je nooit van te voren weet waar het heengaat in de branche. Voorlopig zit ik tot aan de bouwvak helemaal volgepland maar ik zie nog geen dalende lijn na de zomer. Hier zijn we heel blij mee."

In een eerder gesprek met dit platform gaf ze aan dat ze zich naast het interieur op het stylen van bruiloften wilde gaan richten. "Hier ben ik wel een beetje van teruggekomen. Het is iets wat ik erg leuk vind maar naast mijn werk nu geen tijd meer voor heb. Randzaken probeer ik zoveel mogelijk links te laten liggen nu." 

Meer informatie:
EVE interieuradvies
info@eveinterieuradvies.nl
www.eveinterieuradvies.nl