Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Hettich neemt meerderheidsbelang in schuifdeurspecialist

Een mijlpaal in de geschiedenis van beide bedrijven: de Hettich groep heeft sinds maart 2021 een meerderheidsbelang in schuifdeurspecialist KUHN uit Bünde. Hettich verkoopt de hoogwaardige individuele systemen voor schuifdeuren en ruimtescheiding per direct.



Het bedrijf KUHN blijft zelfstandig ageren als merk en bedrijf. Norman Kuhn de oprichter van het bedrijf zal ook in de toekomst als medevennoot en technisch directeur verantwoordelijk zijn voor het productportfolio en de innovatieve technische oplossingen.

Hettich heeft al decennia lang uitvoerig contact met handelaren, meubelmakers en binnenhuisarchitecten. De strategische verbinding met partner KUHN zal voor nieuwe synergie-effecten zorgen. Het productassortiment van KUHN is gebaseerd op een platform, waarmee schuifdeur- en scheidingssystemen kunnen worden geconfigureerd. Hettich breidt zijn bestaande schuifdeurassortiment hiermee voor het eerst uit met schuifelementen zonder kastverbinding. Het is de gezamenlijke doelstelling van beide bedrijven, om het succes van deze systemen samen met verkooppartners verder uit te breiden. Er wordt allereerst gestart in het segment handel/handwerk in de regio's Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland en Benelux.
"Het KUHN-assortiment met zijn oplossingen voor 'schuiven in de ruimte' is een perfecte aanvulling op ons portfolio. Door onze verkoopstructuur en de contacten met de meubelmakers en interieurbouwers kunnen wij het succes gezamenlijk uitstekend verder uitbreiden“, aldus Jan Hübschmann, hoofd verkoop bij Hettich.

"Het belang dat Hettich in ons jonge bedrijf verwerft, is een belangrijke mijlpaal voor ons en richt de focus op onze kerncompententie - en wel de drie speciale speerpunten van ons bedrijf: productontwikkeling, softwareontwikkeling en productie vanaf 1 stuk. Dankzij de verkoopsamenwerking krijgt het merk KUHN toegang tot nieuwe markten. Ik ben zeer verheugd, dat wij de toekomst voortaan samen met Hettich zullen vormgeven“, vult Norman Kuhn als technisch directeur, voor techniek en ontwikkeling verder aan.

Al bij de HettichXperiencedays (xdays.hettich.com) dit jaar worden geselecteerde Kuhn-producten gepresenteerd voor het trendsegment New Work onder het motto 'Spaces in Motion'.

Meer informatie:
Hettich
www.hettich.com 

Publicatiedatum: