Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe kleur Porto servies HEMA

Ontdek nu bij HEMA de nieuwste toevoeging aan het succesvolle Porto servies assortiment. Het Porto servies is te herkennen aan de organische vormen en de handgemaakte uitstraling. Om de mix and match collectie uit te bereiden introduceert HEMA een nieuwe kleur binnen de Porto familie, wit met blauwe unieke cirkels. Het brede assortiment bestaat uit: dinerborden, ontbijtborden, taartbordjes, diepe borden, schaaltjes, saladeschalen, ovale schalen, eierdoppen en mokken. Geschikt voor elk moment van de dag. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.



Met zorg gemaakt

Het HEMA Porto servies wordt met zorg en liefde gemaakt in Portugal, het land dat beroemd is om z’n keramiek en servieswaren. Kenmerkend voor het Porto servies zijn de organische vormen en de handgemaakte uitstraling. Net als voorgaande edities is ook deze collectie afgewerkt met reactief glazuur, ditmaal uitgevoerd in wit met blauw. Elk item is uniek, het is onmogelijk om twee exact dezelfde borden te vinden in het Porto servies. De geglazuurde laag bestaat uit verschillende tinten, dat zorgt voor een bijzonder kleurpatroon. Het hoogwaardig servies is gemaakt van op hoge temperatuur gebakken klei waardoor het extra sterk is. Hierdoor kan het servies zorgeloos in de magnetron en vaatwasser.

Voor alle momenten
Elk item is makkelijk met elkaar te combineren voor zowel alledaags gebruik als voor speciale gelegenheden. Door de stijlvolle en ambachtelijke uitstraling, blijft dit servies eindeloos inspireren. Het fijne aan dit assortiment is, is dat elk item los te verkrijgen is. Je kunt dus helemaal los gaan met verschillende bakjes en schoteltjes. Daarnaast is het Porto servies makkelijk stapelbaar en naast de nieuwe variant ook verkrijgbaar in de kleuren: taupe, zwart, wit, roze en blauw. Al vanaf twee euro heb je al je eerste item van het Porto servies. Laat je charmeren door het prachtige servies waarbij je Portugal eventjes naar Nederland haalt en stijlvol geniet.

Meer informatie:
HEMA
www.hema.nl 

Publicatiedatum: