Buitenkeuken Abimis siert patio villa Bodenmeer

Deze exclusieve villa werd voorzien van een professionele Atelier-keuken en kenmerkt zich door een interieurontwerp dat garant staat voor optimaal wooncomfort en functionaliteit met een eigentijdse twist.De villa is gelegen aan het Bodenmeer en beschikt over kamerhoge ramen, die er niet alleen voor zorgen dat de binnen- en buitenruimtes naadloos in elkaar overlopen maar die het interieur ook doen baden in natuurlijk licht terwijl zij een adembenemend uitzicht bieden op het omringende landschap.

De wens om de buitenruimte om te toveren tot een elegante leefruimte en deze te benutten als natuurlijke verlenging van het woon- en eetgedeelte, was voor de eigenaren aanleiding om een dubbele keuken te creëren, één binnen en één in de open lucht. De Atelier- keuken werd buiten geïnstalleerd zodat zij afhankelijk van de tijd van het jaar kan worden getransformeerd tot een extra, praktische binnenkeuken. Dankzij een schuifmechanisme kan door middel van de twee enorme glazen deuren die om de keuken werden geplaatst een afgesloten en verwarmde ruimte worden gecreëerd. Om deze reden werd de keuken voorzien van een afzuigkap over de gehele lengte van het keukenblok.Atelier outdoor, uitgevoerd in een satijnglans afwerking, is compact en perfect ingedeeld om verschillende kookstijlen mogelijk te maken. Naast het werkblad werden een inductiekookplaat en American grill geïnstalleerd. De keukenopstelling is geheel vervaardigd van AISI 316 roestvrij staal, waardoor zij  bestand is tegen temperatuurwisselingen en alle weersomstandigheden. Net zoals alle andere keukens van Abimis is Atelier puur maatwerk maar kenmerkt zij zich door de typische vierkante deurfronten en een onmiskenbaar, elementair en formeel ontwerp.

Dankzij hun unieke configuraties creëren de buitenkeukens van Abimis nieuwe mogelijkheden om buitenruimtes aan de eigen wensen en eisen aan te passen en te genieten van eigentijdse keukens die de perfecte balans bieden tussen prestaties, comfort, duurzaamheid en veiligheid.

Meer informatie:
Abimis
www.abimis.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven