Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Laufen Installatie Systeem biedt oplossingen voor wastafels, bidets, hangende en staande toiletten'

Het Laufen Installatie Systeem (LIS) is geschikt voor vrijwel elk type bouw. Droogbouw, natbouw, metselwerk en zowel voor hangende of ingebouwd. De voordelen van het zelfdragende stalen frame zijn duidelijk: meer vrijheid bij de badkamer inrichting met een kosten- en tijdbesparende oplossing. Het biedt zekerheid met een garantie en conformiteit met de relevante industriële normen.



Het Laufen Installatie Systeem biedt oplossingen voor wastafels, bidets en voor hangende en staande toiletten. Het kan gemakkelijk worden gecombineerd met de douchewc's Cleanet Riva of Cleanet Navia van Laufen. 

De bijpassende bedieningsplaten zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen: mat of glanzend chroom, wit, mat zwart of hufterproef roestvrij staal. Bovendien kan er ook gekozen worden voor elektronische sensor gestuurde glazen bedieningsplaten, verkrijgbaar in stijlvol zwart of elegant wit. Alle bedieningsplaten worden gekenmerkt door een ingetogen en tijdloos design, duurzaamheid en gemakkelijke te reiniging.

Ook voor urinoirs biedt Laufen verschillende mogelijkheden: een Laufen Installatie Systeem voor urinoirs zonder geïntegreerde bediening, urinoirs met geïntegreerde bediening en voor waterloze urinoirs. De urinoirs met geïntegreerde bediening bevat een Bluetooth-module voor ondersteuning bij onderhoud dit gebeurt via de SmartControl-app van Laufen (iOS & Android).

Alle inbouwelementen worden geleverd inclusief een bescherming set, die het Laufen Installatie Systeem beschermt tegen beschadiging tijdens de bouwwerkzaamheden tot aan de definitieve installatie van het sanitair; ook zijn er geluidsisolatiesets verkrijgbaar.

Meer informatie:
Laufen
www.laufen.nl 

Publicatiedatum: