Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Störmer AG verlengt garantie met 10 jaar

Keukenfabrikant Störmer AG is blij om haar relaties in Duitsland en de Benelux in totaal 3 verschillende garantiemodules te kunnen aanbieden. "Nooit eerder konden we onze partners meer zakelijke zekerheden en voordelen bieden. Momenteel zijn er 3 verschillende garantiepakketten te verkrijgen die ieder voorzien in de eigen individuele behoefte van de consument."



"Afhankelijk van de gekozen module bieden we u tot 10 jaar verlengde garantie op alles dat u heeft aangeschaft bij Störmer AG, waarbij voor de Care + Kitchen – All-In module geldt dat ook het elders aangeschafte werkblad en max. 10 apparaten zijn meeverzekerd. Door het speciaal met Garantiemax ontwikkelde digitale platform is het voor ons realiseerbaar geworden om nu zonder tussenkomst van allerlei externe partijen de consument maximale zekerheden te bieden", aldus een woordvoerder van Agenturen Huis in 't Veld die Störmer AG verdeelt.

"U als onze handelspartners, maar ook u als onze consument, kan nu 10 jaar lang profiteren van het goede gevoel, om in het ergste geval, terug te kunnen vallen op de 10-jarige garantieverlenging op de aangekochte keuken. Störmer biedt middels een volledig digitaal ondersteund platform deze exclusieve service aan in samenwerking met Garantiemax."

Exclusieve zekerheden verkrijgbaar voor al minder dan €10,00 per jaar, dit is wat de fa. Störmer haar relaties volgens de CEO Christoph Fughe kan bieden. “Een optimaal product met voordelen die er nooit eerder zijn geweest.” Naast een goed product ook een excellente Aftersales performance middels ons digitale platform op die moment dat het speelt zijn dit echte (meer)waarden die de consument zouden moeten overtuigen in plaats van een onbeduidende korting aan het einde van het verkooptraject.

Voor de eerste 10 Störmer Küchen opdrachten die incl. “CARE + KITCHEN - ALL IN' module besteld worden kunnen we tot uiterlijk 30 juni 2021 een aantrekkelijke stimuleringsbonus in het vooruitzicht stellen. 

Meer informatie:
Agenturen Huis in 't Veld
www.keukenagenturen.com 

Publicatiedatum: