Matrassenleverancier start samenwerking resorts

Vanaf mei worden de vakantieresorts van Droomparken voorzien van nieuwe matrassen. De organisatie van het park heeft er voor gekozen om een langdurige samenwerking aan te gaan om zo klanten een goede nachtrust te bieden.

Algemeen directeur van de betrokken matrassenfabrikant M line Pieter-Bas Stehmann is hierover verheugd. “We zijn ontzettend trots op de samenwerking. Droomparken is net als M line een dynamische en succesvolle partij, die volop in ontwikkeling is en met dit partnership een stap zet in professionalisering. We hebben kwaliteit en service beide hoog in het vaandel staan, dus we zijn een mooie match.”Over Droomparken

Droomparken ontwikkelt al bijna twintig jaar recreatieparken op aantrekkelijke locaties in Nederland. De vijftien locaties zijn gelegen in prachtige gebieden op de Veluwe, in Noord-Holland, aan het Veluwemeer, in Limburg of aan de Zeeuwse kust. Naast een hoog serviceniveau op het park zelf, zijn ze het ideale uitgangspunt voor wie van de natuur wil genieten en/of van een stukje cultuur en historie wil proeven in de nabije omgeving. 

Over M line
DBC (Dutch Bedding Company) International, de groothandelsdivisie van Beter Bed Holding, heeft een hoogwaardige collectie matrassen, kussens en boxsprings ontwikkeld voor iedereen die het maximale uit de nacht wil halen en overdag optimaal wil presteren. De producten worden op de markt gebracht via een internationaal dealernetwerk, online en via B2B kanalen. Het merk M line levert slaapsystemen voor onder andere hotels, vakantieparken, nieuwbouwprojecten of expat huisvestiging. 

Meer informatie:
M line
www.mline.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven