Spring Design Event 17 en 18 mei in Utrecht

De organisatie van het Spring Design Event nodigt belangstelleden uit om de nieuwe collecties van onder andere meubelfabrikant de Sede (Zwitserland) te komen bekijken. In het Anatomiegebouw in Utrecht zullen op 17 en 18 mei de merken R Design, Piure., Miinu, de Sede, FSM en Draenert hun collecties tentoonstellen.

"De periode zonder direct persoonlijk contact heeft te lang geduurd", meldt Hans Verhoeff, Sales Manager Nederland van Home and Projects, in een directmailing aan klanten. "Onze vreugde is nu des te groter om jullie uit te kunnen nodigen voor een onvergetelijke ontdekkingsreis! Creativiteit en meesterlijk vakmanschap bestaan door wederzijdse uitwisseling. Dit is het moment om jullie zintuigen te richten op nieuwe ideeën, inspiraties en innovaties. We geven jullie graag een kijk op de nieuwe de Sede producten en spannende samenwerking tussen de Sede en overige deelnemers.
Jullie zijn de eerste partners die zich kunnen verwonderen over onze nieuwe creaties: inspirerende composities gemaakt van hoogwaardige materialen, perfect vakmanschap en harmonieuze kleuren en structuren.
Ontdek bij ons de stijlvol en compleet ingerichte productwerelden, die met oog voor detail zijn ontworpen door interieurjournalist Monique van der Reijden", aldus Verhoeff.

Om het event te bezoeken kan men zich hier aanmelden.

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven