Pieter-Jan Debusschere, General Manager bij Aristide:

"Iedereen snakt naar opnieuw ontmoeten van contacten en beleven van beurzen en events"

'De pandemie heeft gelukkig onze sector goed gespaard en stoffeerders hebben zeker hun werk gehad! Godzijdank. Wat betreft de kansen voor nu en in de toekomst, denk ik dat er hard moet blijven gehamerd worden op duurzaamheid en de kracht van lokaal. Beide gaan natuurlijk vaak hand in hand.'

Dat zegt Pieter-Jan Debusschere, General Manager bij Aristide, in een interview met de organisatie van InCoDa. Het stofferingsmerk heeft onlangs onder andere een nieuwe vloerencollectie gelanceerd, maar ook verschillende soorten interieurstoffen voor zowel meubels, als kussens en gordijnen.

In september staat InCoDa op de agenda. Dat voelt nog ver weg. 'Waarom zou de interieurprofessional InCoDa niet mogen missen?', vroeg de organisatie Pieter-Jan Debusschere. Zijn antwoord: "Iedereen snakt simpelweg naar het opnieuw ontmoeten van de contacten en het beleven van beurzen en events. Om bijvoorbeeld eens de stoffen toegepast te zien en om te kunnen vaststellen dat de wereld en de trends zich verder zijn blijven ontwikkelen, ongeacht de pandemie. Menselijk contact en het product eens kunnen zien en voelen hebben we immers al een tijdje niet meer gemogen. Het team van Aristide kijkt daarom uit naar de aankomende editie van InCoDa om de stoffeerders, woning- en projectinrichters, stylisten en interieurarchitecten te inspireren met de nieuwste stoffen."

Wat zijn de trends in de stoffering voor 2021/2022?
"Velours en bouclé zijn nu al een tijdje aan een opmars bezig en die trend zien we niet direct stoppen. Naar kleur toe zien we dat aardetinten het steeds goed doen, evenals zachte kleuren met onder andere Marokkaanse invloeden (zoals het Marrakesh rood/roze). Er is ook de term Japandi die steeds opnieuw opduikt, welke een samentrekking is van Japan en Scandinavië. Waarbij naast bovenstaande ook steeds meer gekozen wordt voor organische vormen."

Lees hier het complete interview.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven