Designer Jeffrey Huyghe ontwerpt voor Modular Lighting

Modular Lighting Instruments’ nieuwste toevoeging aan de recente Placebo-familie trekt het modulaire speelterrein open naar de verste uithoeken van de wereld. Kappen Beanie, Sombrero en Douli maken met hun uit strakke opgetrokken vormen een luchtig statement en tillen de mix-and-match-factor van Placebo naar de 3e macht.Placebo’s designer Jeffrey Huyghe ontwierp naast de bestaande modulaire opties voor de up-& downlighter drie bijkomende, speelse tools om verder naar hartenlust mee te puzzelen. Geen stoffige kapjes maar stijlvolle hoeden die voor esthetisch verantwoorde comic relief zorgen: Beanie, Sombrero en Douli.

Waar de eerste charmeert met z’n relaxte ronde vorm, intrigeert Sombrero met z’n strakke en tegelijk vrolijke look. Douli, tot slot, leunt met z’n conische vorm – geïnspireerd op de Zuidoost- en Oost-Aziatische strooien punthoed – op het archetype van een lamp.De bestaande uitvoeringen in zwart en wit onderstrepen het uitgepuurde en stripachtige ontwerp. Voor een meer gepolijste outfit staat er later dit jaar een versie in champagne en brons gepland.

Drie extra manieren dus om Placebo naar eigen zin en smaak mee vorm te geven. Nochtans ontbrak het de armatuur al niet aan combinatiemogelijkheden: met 4 soorten handgeblazen lampen (2 bolvormige en 2 langwerpige) en led-units in maar liefst 6 uitvoeringen (zwart en wit gepoederlakt en geanodiseerd zwart, zilverbrons, champagne en brons).

Meer informatie:
Modular Lighting
www.supermodular.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven