Eigenaar Thuisin, Woninginrichting-Aanhuis.nl en Woonspecialist:

"Vraag naar DIFM zal enorm toenemen"

"De kansen zijn legio, omdat de vraag naar DIFM (Do-It-For-Me) enorm zal toenemen. Niet alleen bij ouderen, maar vooral ook bij de jongeren vanaf 25 jaar. Gemak en 'smart' dient de mens. Ouderen die vroeger 'doe-het-zelfden', laten werkzaamheden tegenwoordig uitvoeren. Ze hebben daar nu de financiële mogelijkheden voor. De jongeren zijn simpelweg niet meer handig. De gemiddelde dertiger kan geen boormachine meer vasthouden. Deze generatie wil genieten van de vrije tijd en laat werkzaamheden aan het huis graag over aan specialisten. Daarnaast zal de vraag naar duurzame producten en oplossingen toenemen.'

Dat stelt Mark Brouwer in een interview met de organisatie van InCoDa, waaraan hij met zijn bedrijf deelneemt. Hij is eigenaar van de Comafin Groep BV, waaronder Thuisin, Woninginrichting-Aanhuis.nl en de Woonspecialist vallen.

Producten en huishoudens worden steeds slimmer en zijn steeds meer gebaseerd op data en het reageren door middel van sensoren. Smart Home kon daarom niet missen op de komende editie van InCoDa, een van de exposanten die Smart Home nieuws had was de Comafin Groep. In het najaar heeft de Comafin Groep ‘Slimmer Wonen’ geïntroduceerd. Het team van InCoDa interviewde Mark Brouwer over Slimmer Wonen, hoe hij de ontwikkelingen van Smart Home ziet en welke kansen hij ziet voor de woninginrichting.

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven