Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Elektrische haard van technologisch topniveau"

Steeds meer mensen ontdekken dat een elektrische sfeerhaard een waardevolle én duurzame aanwinst voor het interieur is. De Vivente, het nieuwe van Dimplex, is daarvan een voorbeeld.  



De Vivente-serie van Dimplex bewijst dat een strak ontwerp perfect samengaat met een verbluffend vuurbeeld. Het Revillusion vlameffect zorgt voor levendige en realistische vlammen, die opstijgen vanuit het midden van de haard. Dankzij de multicolor LED-technologie kun je het vuurbeeld en de binnenverlichting uitgebreid afstemmen.

Voor een match met ieder interieur worden er vier verschillende achterwand-motieven meegeleverd. Als decoratie kan er gekozen worden uit afgewerkte houtblokken en sprankelende kristallen. Zodat deze haard mooi oogt wanneer de vlammen niet branden. 

Stel de haard af op je dagritme
"De Vivente zit standaard vol slimme en mooie functies. Zo kun je de hoogte en de kleur van de vlammen makkelijk aanpassen, net als de verlichting van het haardinterieur; helemaal volgens je eigen mood en stijl. En wat te denken van de ingebouwde bewegingssensor, een meerdaagse timer en een ingebouwde verwarming die tot 11% energie bespaart! En vanzelfsprekend is de bediening al even comfortabel: via de Bluetooth afstandsbediening, de uitgebreide app of de verborgen knoppen aan de voorzijde." 

Meer informatie:
Glen Dimplex
www.dimplex-fires.eu 

Publicatiedatum: