Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Villeroy & Boch introduceert slimme spiegels

Van een functioneel object tot een designelement; spiegels zijn onmisbaar in de badkamer. Sanitairfabrikant Villeroy & Boch introduceert twee nieuwe spiegelcollecties; My View Now en More To See Lite. De spiegels en spiegelkasten van deze collecties zijn voorzien van handige functies en slimme ledverlichting. Met de sensorschakelaar kan de lichtkleur en helderheid worden ingesteld. De systemen zijn aan te sluiten met een ZigBee-kit op alle gangbare smart home-systemen, zodat het licht via een app of spraakcommando te bedienen is.



Designmogelijkheden

De spiegels uit de More To See Lite collectie bieden dankzij de vier vormen en verschillende maten een breed scala aan mogelijkheden. De ledverlichting kan eenvoudig via een sensorschakelaar worden aangestuurd. De lichtsterkte kan worden gedimd en de lichtkleur kan worden aangepast van daglicht wit tot warm wit. Dit zorgt voor het perfecte licht op ieder moment van de dag.
Beelden 2, 3, 4 en 6. 

Oplossing voor opbergen
De collectie My View Now bestaat uit spiegelkasten. Door de tijdloze aluminium behuizing passen ze bij vele badkamercollecties. De planken in de kast zijn in hoogte verstelbaar om de opbergruimte optimaal te benutten. Binnenin de kast zitten geïntegreerde stopcontacten voor het opladen van bijvoorbeeld een tandenborstel of scheerapparaat. Dankzij de handgrepen kan de kast geopend worden zonder vingerafdrukken achter te laten op de spiegel. De deur sluit zacht door de geïntegreerde dempers. My View Now zorgt voor de juiste lichtsfeer in elke situatie dankzij de traploos instelbare lichttemperatuur en -intensiteit.
Beelden 1 en 5. 

Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl 

Publicatiedatum: