tedee wint iF design award

tedee heeft dit jaar de iF design award, een prestigieuze designprijs gewonnen. Het winnende product, tedee smart lock, won in de discipline Product Design in de categorie Building Technology.Elk jaar organiseert de oudste onafhankelijke designorganisatie ter wereld, iF International Forum Design GmbH uit Hannover, de iF design award. tedee smart lock kon de 98-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met zijn minimalistisch design van de buitenkant in symbiose met de zeer geavanceerde techniek van de binnenkant. De concurrentie was groot: bijna 10.000 inschrijvingen uit 52 landen werden ingediend in de hoop het kwaliteitszegel te mogen ontvangen.

Het tedee slot is het kleinste, het sterkste en het meest innovatieve Europese slimme slot. Het unieke ontwerp en de speciale mobiele app bieden het hoogste niveau van gebruikerservaring en veiligheid. Met de krachtige motor, tandwielkast met lange levensduur en zeer efficiënte oplaadbare batterij, zet tedee een benchmark voor duurzaamheid en verminderde impact op het milieu.

Het kost minder dan een half uur om tedee op elke deur te monteren. Daarna kun je hem vergrendelen en ontgrendelen met de app, je stem, of gewoon met een tik van je vinger.

Meer informatie:
tedee
www.tedee.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven