'Waarom zou je kunstgras adviseren?'

Kunstgras, ook wel grastapijt genoemd, is een mooi alternatief voor iemand die een groen gazon wil en niet teveel onderhoud. HQ kunstgras is verkrijgbaar in veel verschillende soorten en groentinten. En dat laatste is niet zonder reden. Want wist je dat tuinen waar veel zonlicht op schijnt, je het beste een donkergroen kunstgras kunt adviseren? Zo schittert het gras niet in de ogen. En in tuinen die schaduwrijk zijn is een lichtere kleur groen geschikter.Waarom zou je kunstgras adviseren?

Kunstgras geeft gemak. Het is eenvoudig te installeren, onderhoudsvriendelijk, de grasmaaier kan in de schuur blijven staan en het gras is het hele jaar door mooi groen. Ook is kunstgras ideaal voor kinderen, het is veilig en de kids worden niet vies. Zelfs de huisdieren kunnen spelen op het kunstgras. Mocht de hond iets hebben laten lopen, kunstgras is gemakkelijk af te spoelen en krijgt geen gele vlekken.

Voor wie is kunstgras geschikt?
Kunstgras is geschikt voor veel type mensen:
- Voor de levensgenieters. Zij die willen genieten van hun tuin én vrije tijd en geen tijd willen verspillen aan grasmaaien en de kantjes trimmen.
- Voor diegenen die moeite hebben om een tuin te onderhouden. Kunstgras is heel gemakkelijk in onderhoud.
Voor kinderen en huisdieren. Lekker ravotten!
Voor de sportliefhebbers. Fijn een balletje trappen of slaan.

Meer informatie:
Hamat
038 385 55 28
www.hamat.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven