Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Peter v/d Boogaard van TheTableTop Company: "Er zijn nu veel meer kleinere bestellingen"

Net voor de lockdown opende Peter van den Boogaard van TheTableTop Company (TTC), na Loods5 Zaandam, een tweede BOGARD shop-in-shop in Loods 5 Sliedrecht. En een derde shop bij Dok2 in Veenendaal. "Als ik had geweten dat de winkels voor een langere tijd zouden sluiten had ik het misschien niet gedaan", geeft hij aan. "Er komt toch heel wat bij kijken."


Peter van den Bogaard in een van zijn BOGARD shop-in-shops in Loods 5.

Peter had veel orders uitstaan. Hij zat qua planning nog tot februari vol met het maken van tafels met betonlook , fineer en andere afwerkingen. "Maar op den duur ga je toch wel hopen op een heropening van de winkels. We hadden net een heel nieuwe configurator gelanceerd voor de consument maar deze kon niet goed in gebruik genomen worden omdat de winkels gesloten waren en de configurator op de shop in shop ingesteld was. Daarentegen was er genoeg tijd om de showrooms aan te pakken en de nieuwste producten hierin te plaatsen."


"Onze eigen merk BOGARD en Logo frezen we voortaan in al onze onderzijdes van de bladen. Tevens zijn al onze bladen en onderstellen opgebouwd in modules. De tafels zijn dus voortaan plug and play. "

De vraag naar zijn tafels ziet hij nog niet teruglopen. "Ik had wel verwacht dat de vraag naar betonlook tafels een keer ging afnemen maar voorlopig zie ik enkel nog een stijgende lijn. Over het gehele jaar genomen is de verwachting dat de afzet met 25% zal toenemen. In deze coronaperiode is dit natuurlijk lastig te voorspellen, maar de capaciteit hebben we er voor in huis."
Zo levert TTC ook aan diverse woonwinkels. "Normaal bestellen die om een ruime voorraad aan te leggen maar nu vooral hetgeen dat er verkocht is. We krijgen dus meer en vaker bestellingen, maar die zijn kleiner."


Shop-in-shop bij Dok2 Veenendaal.

"Het voordeel van de coronacrisis voor de klant is dat we een kortere levertijd hebben nu. Zeker voor de eindgebruiker. Normaal moest deze bij een bestelling bijna twee maanden wachten, dit kon zorgen voor twijfel bij aankoop." Als de consument via de Bogard site een tafel op maat besteld heeft hij die over ca drie weken in huis.
Peter is overtuigd van zijn tafelgamma. "We hebben een zeer unieke mix met als basis beton die versterkt is met kunsthars. Conculega's gebruiken hiervoor in de plaats een soort plamuur. Met het glad strijken proberen ze dezelfde look te krijgen. Bij mij zit dit van nature in het product."

Meer informatie:
The Tabletop Company
Industrieweg 18
5571 LJ Bergeijk
040 720 0985
info@tabletopcompany.nl  
www.tabletopcompany.nl 
www.aquila-tablelegs.com 
www.bogard.eu