Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

bece wint begeerde design award

Duurzaamheid is een belangrijk onderwerp van nu. Daarom heeft bece een nieuwe serie rolgordijnen toegevoegd aan de collectie rolgordijnen. En deze serie is goed ontvangen want deze serie heeft de felbegeerde Red Dot Design Award 2021 gewonnen. Dit is een prijs die wordt toegekend aan unieke productontwerpen.



refashion rolgordijnen

De collectie rolgordijnen bevat een heel bijzondere serie stoffen die gedeeltelijk is gemaakt van geüpcyclede restjes kleding uit de mode-industrie. Deze restjes worden verzameld, gesorteerd, geborsteld en vervolgens tot prachtige garen gesponnen waar een unieke serie rolgordijn van is gemaakt. Deze serie heet refashion. In onderstaande video is te zien hoe de serie wordt gemaakt.



Duurzame raamdecoratie
Door restjes polyester uit de mode-industrie te upcyclen, voorkomt bece het gebruik van nieuwe materialen en creëren ze een compleet nieuwe serie duurzame rolgordijnen. De refashion collectie wordt geproduceerd in de energiezuinige fabrieken in België en Italië van Lampe_Textiles. Lampe_Textiles is er niet alleen op gericht om het gebruik van nieuwe materialen te reduceren, maar ook om met minder afval en impact te produceren.

Meer informatie:
bece
www.bece.nl 

Publicatiedatum: