Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verander elk meubelstuk in draadloze oplaadplek

De behoefte aan gemakkelijke toegang tot stroom en verbonden blijven is groter dan ooit. Om in deze behoefte te voorzien, wordt draadloos opladen steeds vaker geïntegreerd in meubilair. Zowel op kantoor als thuis. Zens, een Nederlandse aanbieder van innovatieve oplaadtechnologieën, wil iedereen het gemak, de voordelen en de vrijheid van geïntegreerde oplaadpunten laten ervaren. Om die reden introduceert Zens twee nieuwe opladers voor elektronische apparaten met Qi-ondersteuning: de Zens Built-in wireless charger 10W output en de Zens Built-in wireless charger 15W output. Door hun innovatieve ontwerp kunnen de opladers worden beschouwd als de dunste integreerbare draadloze opladers tot nu toe. Bovendien sluiten ze naadloos aan op het interieur. Geniet van de vrijheid van geïntegreerd draadloos opladen zonder rommelige kabels. De opladers zijn momenteel als pre-order te bestellen en de eerste bestellingen worden naar verwachting vanaf 20 mei 2021 geleverd.



Met de integreerbare draadloze opladers van Zens kan als het ware elk meubelstuk bijna moeiteloos worden omgetoverd tot een draadloze oplaadplek. Maak de oplader onderdeel van een nachtkastje, de keuken, of een bureau in een (thuis)kantoor. De meeste geïntegreerde oplaadoplossingen zijn relatief dik en vereisen voor de installatie grote gaten in het meubeloppervlak. De integreerbare draadloze opladers van Zens zijn daarentegen slechts vijf millimeter dun en vereisen enkel een klein gaatje van 8 millimeter voor een perfecte en naadloze installatie met minimale veranderingen aan het meubilair. Beide draadloze opladers worden geleverd met een garantieperiode van drie jaar.

Meer informatie:
Zens
www.makezens.com 

Publicatiedatum: