Dries Bos volgt good old Ab Eshuis op bij ETH

Na bijna 50 jaar is Ab Eshuis met pensioen. Inmiddels heeft hij afscheid genomen van Expo Trading Holland (ETH) en is hij opgevolgd door Dries Bos.

"Ab (zie foto) was een zeer gewaardeerde collega die kort na de oprichting in 1974 zijn broer en oprichter Koos Eshuis kwam versterken in de dagelijkse organisatie van het bedrijf. Na een mooie carrière als onder andere accountmanager voor ETH was Ab ondertussen een bekend gezicht geworden voor de noordelijke helft van Nederland. Veel klanten van Ab hebben Sietse Eshuis, de huidige ETH directeur, laten weten dat zij het prettige contact met Ab zullen gaan missen", meldt het bedrijf in een verklaring.

Dries Bos (zie foto) is de opvolger van Ab, hij komt het salesteam versterken en zijn steentje bijdragen aan het collectioneren team. Dat bestaat verder uit Matthijs Grip, Sietse Eshuis en Stefan de Koning.

Dries heeft meer dan 30 jaar ervaring in de verlichting, hiervoor is hij werkzaam geweest bij de firma Steinhauer in Apeldoorn.

Expo Trading Holland BV, dat ruim twee jaar op de huidige, 6000 m2 grote locatie aan de Galvaniweg in Gorinchem zit, heeft 3500 verschillende producten in huis.

Nieuw in de collectie is ETH Outdoor.

Verder heeft het bedrijf weer volop ventilatoren in de collectie.
 Van links naar rechts: Stefan de Koning, Dries Bos en Sietse Eshuis.

Meer informatie:
Expo Trading Holland B.V.
Galvaniweg 6
4207 HM  Gorinchem
T. +31(0)183-631378
info@expotrading.nl 
www.expotrading.nl 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven