UPDATE: Serax opent showroom in Amsterdam

De Belgische designgroothandel Serax opent binnenkort een nieuwe showroom. De toonzaal zal zich vestigen in de Amsterdam Area. "We kijken er enorm naar uit u binnenkort te kunnen verwelkomen in onze nieuwe showroom in Oostzaan (Amsterdam) bij het kantoor van Studio Piet Boon, waarin ook de Piet Boon Kitchen & Dining, Living & Outdoor, Bathroom showrooms zijn gevestigd.
Naast onze classics, presenteren we er ook SS21 met oogstrelende nieuwe collecties", is te lezen in een nieuwsbrief van het bedrijf."De samenwerking met Studio Piet Boon is een logische stap omdat het bedrijf sinds 2014 een succesvolle partner zijn. We investeren daarom op de Nederlandse markt om onze bereikbaarheid te gaan vergroten, zeker nu iedereen thuis moet blijven."
Studio Piet Boon is een wereldwijd opererende exterieur-, interieur- en product design studio erkend om het creëren van het perfecte evenwicht tussen functionaliteit, esthetiek en individualiteit. Het multidisciplinaire team ontwerpt bekroonde woningen, zakelijke projecten, hospitality omgevingen en een uitgebreid assortiment aan producten. De producten en collecties zijn te ervaren in de Piet Boon Living & Outdoor, Kitchen & Dining en Bathroom showrooms. Studio Piet Boon is opgericht in 1983 door Piet Boon en Karin Meyn in Oostzaan, Nederland. "De Piet Boon showroom is een dynamische plek met regelmatig wisselende thema’s en inspirerende presentaties gecreëerd door de ontwerpers. De perfecte locatie voor de lancering van nieuwe collecties."

Serax is een Belgisch designlabel met gepassioneerde creatieve zielen uit alle uithoeken van de wereld. Ann Demeulemeester, Vincent Van Duysen, Paola Navone en Piet Boon zijn maar enkele namen uit het illustere rijtje. Het beroemde tafelgerei van Serax siert de tafels van enkele van de beste restaurants ter wereld. Of u nu een hapje gaat eten in Albert Adrià’s Enigma restaurant, bij Jean George in New York City of bij Nobu in Milaan, de zorgvuldig ontworpen producten van Serax geven uw culinaire ervaring net dat tikkeltje meer. Serax is al meer dan 30 jaar een familiebedrijf en ontwerpt producten die steeds een glimlach op ons gezicht toveren. De producten gaan van tafelgerei en aardewerk tot unieke design meubels, verlichting en accessoires. In 2014 ontving Serax de beroemde Henry van de Velde Award, de meest prestigieuze designprijs.

Meer informatie:
Serax
infor@serax.com 
www.serax.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven