Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Mart Visser zet samenwerking met Headlam voort

"Mix & match trend uit de mode heb ik toegepast bij samenstelling van de gordijncollectie"

Na het succes van de Mart Visser Carpets zette de couturier en kunstenaar zijn passie voor het interieur door met de lancering van een complete lijn raamdecoratiestoffen via Headlam.De collectie staat voor klasse, souplesse en hoogwaardige materialen. Deze interieurstoffen zijn duurzaam geproduceerd, met respect voor het milieu. Uni’s, jacquards, inbetween doeken met grafische vormen en verduisterende gordijnstoffen ontbreken niet in deze collectie. Voor de designs heeft Mart Visser zich laten inspireren door de stoffen van zijn Haute Couture collecties en schetsen voor zijn abstracte schilderijen, sculpturen en installaties.

Mart Visser: “De mix & match trend in de mode heb ik toegepast bij de samenstelling van de gordijncollectie. De stofsoorten en materialen zijn op elkaar afgestemd, met veel variatie in structuren. Het uitgebalanceerd kleurenpalet laat naturel- en aardetinten zien, vervagende banen in ton-sur-ton gradaties voor de subtiele transparant items en grove uni’s. Ook zijn er poedertinten in zowel rose als grijs/blauw tonen. Dat de gehele collectie groen geproduceerd is volgens hoogstaande normen en waarden, maakt me heel trots.”Mart Visser heeft deze collectie ontworpen in samenwerking met Headlam. Met een start van 21 elegante interieurstoffen voor gordijnen en raamdecoratie werd het label Mart Visser Designs to Decorate in 2018 gelanceerd. Inmiddels is deze collectie uitgegroeid tot ruim 40 items. Onlangs is hier een geheel nieuwe lijn aan toegevoegd, Mart Visser Finest FR Fabrics.

Als vervolg op de succesvolle Mart Visser Designs to Decorate collectie biedt Headlam een geheel nieuwe brandvertragende stoffen collectie aan; Mart Visser Finest FR Fabrics. "Dat de couturier ook hier weer de mooiste materialen heeft gekozen met een unieke uitstraling mag geen verrassing zijn."

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven