Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Lang gekoesterde wens van Brût Homeware gaat in vervulling tijden DWI Vakdagen

Tijdens de Woonindustrie Vakdagen (12-13 en 18-20 april) presenteert Brût Homeware haar nieuwe collectie met daarin o.a. drinkglazen, kaarsenhouders en vazen. In navolging van de rebranding afgelopen najaar zet het bedrijf stevig door op de ingeslagen weg. Het merk wordt verder verbreed door het harde staal aan te vullen met gerecycled glas.


Met de lancering van de glascollectie gaat een lang gekoesterde wens in vervulling van Linsey Ruijter.

De glascollectie heeft twee thema’s, Reed en Infinite. Reed is geïnspireerd op rietvormig geslepen glas uit de Art Deco periode zoals deze in ramen en deuren werd toegepast. De Reed collectie bestaat uit verschillende drinkglazen, een karaf met waterglazen en olie/azijnflesjes. Allen komen beschikbaar in drie kleuren (helder, amber, smoke). De Infinite collectie gaat over de oneindigheid van vorm en materiaal en is geïnspireerd op de bouwstijl Amsterdamse School uit het begin van de vorige eeuw. Het oneindig recyclebare glas is in vormen gegoten die vervolgens weer oneindig aan elkaar geschakeld kunnen worden. Infinite is een decoratieve collectie met o.a. kaarsenstandaards en vazen. Deze komen ook beschikbaar in de kleuren helder, amber en smoke.

Met de lancering van de glascollectie gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Linsey Ruijter: "Het is een prachtig materiaal waar zoveel mee kan. We zijn hier nog lang niet mee klaar! Het is heel fijn dat we dit tijdens de Woonindustrie Vakdagen in het echt kunnen laten zien en voelen."

Meer informatie:
Brût Homeware 
hello@brut.nl 
www.brut.nl 

Publicatiedatum: