Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe collectie Sō Koro van Designs Of The Time te zien bij Belliny op ETC Design Center

De nieuwe, complete collectie Sō Koro is (elke maandag - alleen op afspraak) bij Belliny Fabrics op het ETC Design Center in Culemborg te zien.

Designs Of The Time lanceert Sō Koro, een verfijnde collectie van natuurlijke vormen, kleuren en texturen. Geïnspireerd op de traditionele Japanse Urushi, een eeuwenoude laklaagtechniek die geduld, vakmanschap en een intense liefde voor het proces zelf vereist.
Deze inspiratie komt volledig tot zijn recht in de Sō Koro-collectie, waarbij laag per laag een samenspel van garens ontstaat. In Sō Koro vind je een bewust kleurenpalet van wit, beige, grijs, vergezeld met diepere kleuren zoals bruin, terracotta en blauw.



De Sō Koro-collectie bestaat uit stoffen met dubbele breedte die meerdere lagen fijne garens, zachte materialen en ruige looks combineren met puur en langzaam vakmanschap. Sō Koro biedt ook outdoor stoffen die harmonieus gecombineerd kunnen worden met de indoorstoffen door hun gelijkaardige look en feel. Zachte combinaties van linnen en wol geven een natuurlijke touch aan uw huis en meubels en creëren zo een rustgevende omgeving. Al deze elementen ademen warmte, comfort en tactiliteit in een kamer en stellen ons in staat volledig aanwezig te zijn in onze eigen ruimte. Van vloeiende gordijnen tot zwaardere zetelstoffen, Sō Koro creëert een sfeer van bewuste elegantie in elk huis. Meer informatie: www.designsofthetime.be

Meer informatie:
Founder Claire Declemy
Belliny fabrics

www.belliny.nl 
Showroom ETC Design Center
Stand 209

Publicatiedatum: