BKS is er klaar voor: de DWI vakdagen

"Eind vorig jaar zijn we al verhuist naar onze nieuwe stand. Er was een strakke planning om alles klaar te krijgen voor de vakdagen in februari. Vanwege een paar keer uitstel van de vakdagen, zijn we er nu helemaal klaar voor! Het is een uniek evenement nu er al een jaar lang geen meubelbeurzen zijn. We kijken uit naar mooie gesprekken in onze showroom!"

BKS is binnen inkoopcentrum De Woonindustrie verhuisd. Een aantal meters bij de oude plek vandaan heeft het bedrijf een nieuwe en grotere showroom gekregen (van 100 naar 180 m2), ingeklemd tussen de drie mooie bedrijven Interstar/Havee en Bree's New World. In de nieuwe stand staan de collecties Canyon, Ettic en Aurora. De stand is geheel gestyled met mooie producten van collega’s, lampen van ETH, zitmeubelen van Passe Partout en accessoires van Haans.

Collectie Ettic, Canyon, Aurora
De nieuwste collectie is Ettic. Deze collectie wordt heel goed ontvangen. Ettic staat al bij een aantal dealers en er zijn nog veel lopende plaatsing orders. Ettic is moderner en strakker dan de andere collecties van BKS. Uiteraard uitgevoerd in het mooie eikenhout, deels massief, deels gefineerd eiken. De dunne omranding en greeploze fronten geven deze meubellijn een modern uiterlijk. Ze kunnen hangend gemonteerd worden, op een zwart stalen onderstel of draadpoten.

De collectie Canyon, die ook in de showroom staat, is ook een strakke collectie. Volledig van gefineerd eikenhout. De meubelen hebben een forse omranding van 4 cm met strakke fronten met geïntegreerde grepen.

De collectie Aurora is een collectie van volledig massief geselecteerd eikenhout. Het zijn ranke meubelen met wanden in verstek met een verfijnde afronding.

Furnplan
Alle collecties die in de showroom in Nieuwegein gepresenteerd worden staan ook in het tekenprogramma Furnplan. Dit tekenprogramma is speciaal ontwikkeld voor de meubelbranche. Je kunt eenvoudig een 3D-impressie van de meubelen maken. Moet het meubel verlichting krijgen of een kabeldoorvoerdop? Ook kunnen er complete woonruimten in juiste maatvoeringen getekend worden. Ramen, deuren en een kleur op de muur toevoegen is geen enkel probleem. De klant krijgt op die manier een goed beeld van de nieuwe meubelen in de eigen woonruimte. Voor meubelverkopers is dit ontwerpsysteem een uitkomst, ook omdat het als bestelsysteem fungeert. Met een druk op de knop rolt de tekening, met complete offerte eruit. Deze kan direct vanuit het programma worden doorgestuurd als bestelling.

Meer informatie:
BKS
www.bks-holland.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven