Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Modulaire tafel Casala biedt scala aan mogelijkheden

Blender is een modulaire tafel die eenvoudig om te bouwen is naar een lounge- of statafel zonder gebruik te maken van gereedschap. Creëer in een mum van tijd een nieuwe setting en uitstraling met het ontwerp van Delphin Design door simpelweg te wisselen van kolomhoogte. Al dan niet in combinatie met een ander blad voor een andere sfeer. Handig als er in relatief korte tijd gewisseld dient te worden van bijvoorbeeld een setting met statafels naar een dineropstelling.



Hoe werkt Blender?

Bevestig de kolom met een draaibeweging in de kruisvoet of voetplaat. Plaats vervolgens het tafelblad op de kolom en fixeer de tafel door het blad vast te klikken. En dat alles zonder gereedschap!

Stel Blender zelf samen
Blender is geheel naar wens samen te stellen. Er is keuze uit maar liefst vijf onderstellen, vier kolomhoogtes en vijf tafelbladvormen in diverse maatvoeringen en afwerkingen. De uitsparing in de kolom en het mechaniek van het tafelblad maakt kabelmanagement en elektrificatie mogelijk. Bijpassende transportwagens zorgen voor compact transport en opslag van Blender.

Over Delphin Design
Delphin Design werd in 1992 opgericht als bureau voor productontwikkeling en interieurontwerp door Dirk Loff en Thomas Wagner, die samen industrieel ontwerp studeerden aan de Kunsthochschule Berlin-Weißensee. De ateliers in Berlijn en Köllmichen (DE) ontwikkelen productlijnen voor de meubelindustrie, de sanitaire sector en de huishoudelijke en elektrische industrie. Op het gebied van interieurontwerp worden individuele ruimte- en inrichtingsconcepten ontwikkeld voor openbare instellingen en particuliere klanten. De kwaliteit van hun werk, dat vele onderscheidingen heeft ontvangen, is gericht op optimale functionaliteit, economische productie en duurzame esthetiek.

Over Casala
Casala is gespecialiseerd in het vervaardigen van stijlvolle projectmeubelen die uitblinken in design én functionaliteit. Design linked to Functionality is diepgeworteld in ons DNA en leidend tijdens het ontwerpproces. Wij werken hierbij nauw samen met toonaangevende designers. Meer dan honderd jaar ervaring in de meubelindustrie garandeert dat Casala meubilair kwaliteit, comfort en gebruiksgemak biedt.

Meer informatie:
Casala
www.casala.com 

Publicatiedatum: