Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Matrassenbedrijf toont nieuwigheden op VAKbeurs in DWI

"Bewezen impact op diepe slaap dankzij thermogeleidende Technogel is echte troef"

De unieke eigenschappen van Technogel, sneller inslapen, meer diepe slaap waardoor je beter uitgerust wakker wordt, zijn klinisch bewezen! "De natuurlijke thermische regeling van de gel verplaatst lichaamswarmte over het hele matrasoppervlak. Zo behoudt de slaper een aangename slaaptemperatuur. Resultaat? Tot 45% meer tijd in diepe slaap. Klinisch bewezen in meerdere gepubliceerde internationale studies", benadrukt woordvoerder Jürgen Swinnen van Intres XP BV, waarvan de brand Technogel onderdeel is.

De unieke samenstelling van Technogel en de ondersteunende materialen werken drukverlagend, en garanderen een betere doorbloeding tijdens de slaap en dat zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Wat zeggen dealers?
Bij Borst Bedden in Alkmaar vinden ze een gefundeerd klantadvies écht heel belangrijk. Daarom ontwikkelde oprichter en directeur Peter Borst een matrixmethode waarmee de verschillende slaapsystemen met elkaar worden vergeleken. "Wij kozen voor Technogel matrassen omdat ze goed aansluiten bij zaken die we belangrijk vinden in het keuzeproces", zegt Hugo Borst. "Het zijn unieke matrassen en hoofdkussens die kwalitatieve technische eigenschappen combineren met de juiste ergonomische ondersteuning. De bewezen impact op diepe slaap dankzij de thermogeleidende Technogel is een echte troef”. Hij gaat verder: "We werken ook heel graag samen met het Intres team. Als winkelier is een goed partnership een voorwaarde, je moet op elkaar kunnen bouwen."

Ook Ronny Grimbergen van Goodnight Slaapkamers in Cruquius treedt hem bij: "Wanneer je als slaapspeciaalzaak zegt dat je voor iedereen een slaapoplossing hebt, dan hoort Technogel daar voor ons echt wel bij. Een combinatie van drukverlaging en gunstige temperatuuromstandigheden, dat is iets waar we al jaren naar zochten in onze collectie."

De Woonindustrie
Tijdens de vakbeurs Slapen, die plaats heeft op De Woonindustrie in Nieuwegein, presenteert Technogel een nieuwe Pixel hoofdkussenreeks als aanvulling op de bestaande en succesvolle Original reeks.

Ook de matrassencollectie krijgt zijn finale uitbreiding. Zo wordt er een instapmodel aan het assortiment toegevoegd. Met wat minder features echter zonder concessies te doen aan kwaliteit of de bewezen werking. Zo wordt slapen op een Technogel matras voor meerdere mensen en budgetten toegankelijker. En tenslotte wordt een assymetrisch gemodelleerd matras, dat in preview werd getoond tijdens de afgelopen beurs in september, definitief gelanceerd in de collectie. Heel wat om te bekijken!

Jürgen Swinnen en Tita Dupont vertegenwoordigen Technogel in DWI.

Technogel wordt in de BeNeLux door Intres XP BV aangeboden in een aanpasbare shop-in-shop en via een selectief dealernetwerk. Naast de matrasssen -en hoofdkussencollectie vind je ook de aangepaste boxspringlijn terug. Partners worden ondersteund met een permanente opleiding en een aangepaste marketing. Technogel is bereikbaar op de tweede verdieping van De Woonindustrie.



Meer informatie:
Jürgen Swinnen
Technogel Sleeping
+32 490 564 786
Jurgen.swinnen@intres.be
www.technogelsleeping.nl