Te zien tijdens de voorjaarsVAKdagen in De Woonindustrie

Sompex pakt uit met kerstcollectie

"Nu er geen Christmasworld is geweest, pakken we met Sompex alvast uit met een kerstcollectie in De Woonindustrie. Ze verklaren mij voor gek", zegt Robin Punt van Sompex. "Met de zomer in aantocht ga je toch geen kerstitems neerzetten op je beursstand? Nou, waarom niet een beetje kerst in je huis? Is altijd gezellig", zegt Punt, die zelf op Tweede Kerstdag jarig is.

"Het is belangrijk deze producten nu te laten zien zodat de winkels deze ruim op tijd kunnen bestellen, dan kunnen wij ervoor zorgen dat we genoeg op voorraad hebben. Productietijden in China zijn op dit moment iets langer dan we gewend zijn", aldus Robin.

Hij is dus druk bezig met de kerstcollectie. Ook met orders voor  relatiegeschenken. "Deze worden in deze periode ingekocht op de verschillende beurzen. Nu deze er niet zijn, is het belangrijk de gehele collectie te laten zien wat Sompex in de collectie heeft."

"De nieuwe acculampen (zie foto) zijn natuurlijk heel erg populair, maar ook de mooie leeslampen van Sompex en de collectie van Villeroy & Boch verlichting staan er weer mooi bij in De Woonindustrie."

Robin heeft naast zijn agentuur van Sompex ook een groothandel in klokken, waar een kleine greep uit enorme collectie te zien is op De Woonindustrie. Voor meer informatie kun je het beste hier een kijkje nemen.

Robin nodigt belangstellenden uit om langs te komen in stand C047 op de tweede verdieping in De Woonindustrie. De VAKdagen starten  komende maandag. Alle dagen en tijden op een rijtje:
- Maandag 12 april  10:00 – 18:00 uur
- Dinsdag 13 april   10:00 – 18:00 uur
- Zondag 18 april    10:00 – 17:00 uur
- Maandag 19 april  10:00 – 20:00 uur
- Dinsdag 20 april   10:00 – 18:00 uur

Meer informatie:
Sompex Benelux
Robin Punt
0031-(0)653419444
Robin@tijdpunt.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven