Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

TFD Floortile lanceert digitale tool om vloer te visualiseren in eigen interieur

TFD Floortile lanceert de TFD Viewer. Een digitale tool die het eenvoudiger maakt om een vloer te visualiseren in je eigen interieur. Zeker in deze tijd, met beperkte mogelijkheden tot winkelbezoeken, is het een fijne feature bij de keuze voor de juiste vloer.

Ook dealers kunnen hiermee makkelijker hun klanten bedienen en adviseren. Doordat er gebruik gemaakt kan worden van foto’s van de daadwerkelijke ruimte waarvoor een vloer uitgekozen moet worden ontstaat er een realistisch beeld van het uiteindelijke resultaat en de uitstraling in het interieur.

De TFD Viewer is eenvoudig in gebruik en te vinden op de website van TFD of door de QR code te scannen met je mobiel. Je belandt dan automatisch in de TFD Viewer. Je kan ervoor kiezen om een van de voorbeeldkamers te gebruiken of een eigen foto te uploaden. Vervolgens kan je een vloer uit de TFD collectie kiezen en spelen met verschillende mogelijkheden qua kleuren, designs en legpatronen. Het favoriete resultaat kan vervolgens makkelijk doorgestuurd worden naar je TFD dealer en gedeeld worden met familie of vrienden.

Meer informatie:
TFD Floortile
www.tfd-floortile.com  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven