Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
80 verschillende vloeren creëren met lifestyle-interior van Headlam

"Tegelformaat van 91x91 is de trend"

Met de lifestyle-interior PVC collectie van groothandel Headlam kan er meer dan 80 verschillende vloeren gecreëerd worden. "Niet alleen vanwege vele praktische voordelen maar ook vanwege de vele mogelijkheden in dessins. Eind 2020 introduceerden wij onze nieuwste aanvulling op onze collectie PVC vloeren. Totaal is er nu keuze uit 80 verschillende mogelijkheden, niet alleen in dessins maar ook in diverse formaten in plank en tegel. Hierbij is het tegelformaat van 91x91cm momenteel de trend."



"Onze hele lifestyle-interior PVC collectie is nu ook te vinden in de nieuwste digitale versie van de F. Ball Aanbevolen Lijm Gids (RAG). De lijmadviezen worden uitsluitend in de gids gepubliceerd na het voltooien van een rigoureus testprogramma van 54 dagen in de testfaciliteiten van F. Ball. F. Ball is zelfs zó overtuigd van de lijmadviezen in de Aanbevolen Lijm Gids dat ze garantie geven op de verkregen lijmhechting, voor de levensduur van de vloerinstallatie, zolang men het advies wat betreft vloervoorbereiding en het verwerken van de producten opvolgt. Darren Kenyon, Sales Director van F. Ball: “Als je een vloerlijm gebruikt die onverenigbaar is met de te leggen vloer, loop je het risico dat de vloerinstallatie faalt. Een ongewenst eindresultaat rechtzetten kan een kostbare aangelegenheid zijn. Daarom is het van belang dat stoffeerders nagaan welke lijm het beste past bij welke eindvloer. Na testen is gebleken dat de F. Ball producten en de lifestyle-interior collectie de ideale Match is."

De 91x91 vloerdelen van Headlam zijn leverbaar in 10 verschillende kleuren en te bestellen op een display.

Meer informatie:
Headlam
www.headlam.nl  

Publicatiedatum: