Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Met een oplage van 1971

Satelliet Meubelen lanceert limited edition stoel

Deze maand is het precies vijftig jaar geleden dat de groothandel in horeca- en projectmeubilair Satelliet Meubelen begon aan haar missie om gastvrijheid een gezicht te geven in de vorm van inspirerende interieurs. Of zoals ze het zelf graag beschrijven: plekken waar mensen elkaar graag ontmoeten. Het begon ooit kleinschalig met het ontwerpen en op ambachtelijke wijze produceren van meubilair voor de horeca. Door jarenlange ervaring en het vertrouwen van veel klanten groeide Satelliet uit tot een autoriteit op het gebied van hospitalitymeubilair. Gastvrijheid is hierin volgens hen de sleutel.

Ter ere van het jubileum wilde het bedrijf iets speciaals doen. "Bij het 50-jarig jubileum van Satelliet hoort natuurlijk ook een bijzondere jubileumstoel. Vanuit de wens om iets speciaals te doen met een van onze Satelliet Originals, kwam het idee voor de Girola Rocking Chair: een schommelvariant op de Girola Lounge."

"Om deze stoel een nog unieker karakter te geven dan dat hij al heeft, verschijnt hij eenmalig in een gelimiteerde oplage van 1971 stuks én in een bijpassende jubileumkleur. Dit maakt de Girola Rocking Chair een limited edition en dus een exclusief item om te hebben."

De stoel wordt volledig van gerecyclede materialen gemaakt.

Meer informatie:
Satelliet Meubelen
www.satelliet.net  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven