Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

De Beleving breidt uit met extra productielijn: "We willen geen nee verkopen"

De vraag naar maatwerk neemt toe bij interieurbouwer De Beleving interieur en meer. "Dit zorgde ervoor dat de levertijden van onze meubels langer werden. Daarom hebben wij onze productiecapaciteit verhoogd", vertelt Daan Lindeboom, eigenaar van het interieurbedrijf.



"Of het nu gaat om balkenframes, kastenwanden, loungebanken of volledige interieurs, we maken het allemaal in onze eigen meubelmakerij." Om meer producten te kunnen vervaardigen, heeft het bedrijf uit Amersfoort zijn machinepark uitgebreid. "We willen geen nee verkopen en onze levertijden beheersen. We hebben ons team uitgebreid en een nieuwe productielijn ingericht. In onze loods hebben we hiervoor een soort vliering laten bouwen. Hier staan sinds een aantal weken de nieuwe formaatzaag en werkbanken. Je had onze mensen moeten zien kijken naar die formaatzaag. Alsof er een Porsche binnen stond. De meubels en materialen worden met de nieuwe stapelaar van boven naar beneden gebracht en andersom."

"We wilden meer volume in dezelfde ruimte. Dat is gelukt. Onze nieuwe mensen hebben de extra productielijn vanaf half januari in gebruik genomen. We lopen op dit moment in op afgesproken werk en kunnen daarna meer aan. Dat is, zeker met het oog op de drukke zomer, super fijn.” De zomer is het hoogseizoen bij De Beleving vertelt Daan. "Of beter gezegd, elke schoolvakantie. We maken veel voor (basis)scholen en voor hun zijn vakanties de beste momenten om te verbouwen of het interieur te vernieuwen."



Projecten
"We worden bij projecten in een steeds vroeger stadium ingeschakeld. We ontwerpen en maken interieurs op maat voor organisaties die op zoek zijn naar een inrichting die past bij hun visie. Daar komt meer bij kijken dan mooie meubels. We begeleiden teams met de vertaling van visie naar vormgeving. We beginnen bij de kern, wie zijn jullie, hoe werken jullie, nu en over tien jaar, waar dromen jullie over? Het interieur is daar de vertaling van. Daarom is elk project anders en vraagt het altijd maatwerk."

Meer informatie:
De Beleving
www.debelevingbv.nl