Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Home Stories van Passe Partout en Initials van Haans Lifestyle:

'Waar passie voor interieur tot leven komt'

Interieur is een passie. Met fonkelende ogen en boordevol energie worden de mooiste spullen gecreëerd, getoond en geplaatst bij mensen die er blij van worden. En blije mensen, dat is waar alles om draait bij het enthousiaste Home Stories team van Passe Partout en Initials van Haans Lifestyle.

Het is geen geheim dat Passe Partout en Haans Lifestyle al jarenlang de handen in elkaar hebben geslagen om de puntjes op de ‘i’ te zetten. Vanaf nu is er dan ook hun gezamenlijke permanente showroom van maar liefst 1150 m² in De Woonindustrie in Nieuwegein. Je zou de indrukwekkende stand wel een flagshipstore kunnen noemen. Zowel Passe Partout als Haans Lifestyle tonen nagenoeg hun complete collecties, inclusief de gloednieuwe modellen van 2021.

In een ongedwongen sfeer, vergezeld van de juiste muziek, de juiste geur en met de nodige hippe groenaccenten, toont een bijzonder team hier hoe je een interieurplaatje hélemaal kan doen kloppen. Retailers uit Nederland en België vinden hier de meest trendy inspiratie en komen vaak tot verrassende inzichten voor de aankleding van hun eigen showroom.

Het levensmotto van dit buitengewone team is niet voor niets ‘geniet van ’t leven, van alles wat je (al) hebt, en kijk niet (alleen) naar wat je niet hebt’. Met deze filosofie in het achterhoofd, een overvloed aan positivisme en de motivatie om ook in moeilijke tijden ervoor te blijven gaan, worden de mooiste zitbanken, fauteuils, maar ook tafels, stoelen, tapijten, kleinmeubelen, verlichting en accessoires gecreëerd.

Belgische en Nederlandse retailers geraken steeds meer vertrouwd met de waanzinnig verrassende resultaten van deze partnership. De goede vibes waren al meermaals te voelen tijdens de coolste en hipste huisshows op de meest fantastische locaties. Zowel op vlak van groei als inhoudelijk legt het team een uitzonderlijk parcours af.

Onder de titel ‘Home Stories’ en gesigneerd door ‘Initials’ wordt een verhaal geschreven, een verhaal van interieur en passie, een verhaal van meubelen en accessoires, maar vooral een verhaal waarin gezelligheid en levensvreugde samenkomen. Apetrots mogen ze zijn, deze twee ondernemers, op de gloednieuwe stand in De Woonindustrie. Bezoekers voelen het enthousiasme en worden instant verliefd op al het moois.

"We ontvangen jullie graag met open armen, op 1,5m, tijdens de beursdagen op maandag 12 & dinsdag 13 april en op zondag 18 april tem dinsdag 20 april. Inschrijven voor de beurs is verplicht, gebruik hiervoor deze link."

"Daarnaast is de nieuwe showroom op afspraak te bezoeken, en ondanks de gezondheidsmaatregelen kan iedere vakbezoeker rekenen op een warm onthaal. Kijk op de site van De Woonindustrie voor de meest actuele informatie."

Feel at Home, feel Good, be welcome, we look forward to your visit.

Team Passe Partout & Haans Lifestyle

Meer informatie:
Passe Partout 
Wilfordkaai 10B/C
9140 Temse
info@passepartoutnv.be  
www.passepartoutnv.be  

HAANS Lifestyle 
Hart van Brabantlaan 500
5038 JA Tilburg
info@haanslifestyle.com  
www.haans.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven