"Steeds vaker worden buitenruimtes ingezet als kantoor, kookstudio, poolhouse enz."

Avalon, specialist in het realiseren van exclusieve maatwerk-oplossingen, heeft sinds dit jaar buitenverblijven in haar asortiment zitten. Daarnaast biedt het bedrijf een uitgebreid programma op het gebied van Outdoor Living en Window Solutions, waarmee men elk moment kan genieten van het buiten leven.Of klanten op zoek zijn naar een overkapping voor het terras, creëren van een extra leefruimte of gewoon een plek om tot rust te komen samen met hen kunnen we dit volledig naar wens invullen", vertelt mede-eigenaar Daniëlle van Lieshout. "Met de systemen van Avalon zorgen we ervoor dat gebruikers één zijn met de tuin en in stijl kunnen genieten van een verlenging van het buitenleven."

In de showroom van 500m2 worden de nieuwste trends op ware grootte gepresenteerd en wordt uitgebreid de tijd genomen voor klanten voor een maatwerkadvies. De core business van het Eindhovense bedrijf bestaat uit flexibele terrasoplossingen, zoals buitenverblijven, vouwdaken, lamellendaken, textieldaken, louvre units en verticale zonweringen als buitenjaloezieën en windvaste screens. Deze producten zijn toepasbaar in zowel de particuliere-, als de klein zakelijke markt en horeca."Steeds vaker wordt een buitenruimte ingezet en ingericht als kantoor, kookstudio, poolhouse of wellnessruimte om tot rust te komen. Als de temperatuur het toelaat kan deze fantastische ruimte zelfs geheel omgetoverd worden tot een extra slaapkamer of een luxe verblijf voor gasten. Om nog meer inhoud te kunnen geven aan het buitenleven, bieden wij diverse mogelijkheden op het gebied van accessoires. Of klanten nu de terrasoplossing wensen uit te breiden met LED verlichting, verwarming, beglazing of zonwering, Avalon zoekt altijd naar de juiste match tussen het systeem en de accessoire(s)." 

"Een eveneens nieuwe en trendy oplossing om zon te weren en wind te blocken uit het buitenverblijf zijn de schuifframes. Naast de functie van zonwering biedt het ook privacy en geeft het systeem sfeer aan het geheel. De schuifpanelen kunnen op diverse manieren uitgevoerd worden, volledig in geëxtrudeerd aluminium, in iedere gewenste RAL kleur, of een combinatie van hout en aluminium.
Daarnaast bestaat de keuze uit vaste lamellen of kantelbare lamellen.
De schuifframes zijn eenvoudig met de hand te bedienen en schuiven achter elkaar in een meer-sporige rail. Ook behoren vaste louvre wanden tot de mogelijkheid. Daarnaast kunnen de aluminium schuifframes in één systeem met de glazen schuifwand gecombineerd worden."

Vakmanschap met passie
Avalon werkt met Europese topleveranciers die een hoog kwaliteitsniveau hanteren in productie en servicegraad. Duurzaamheid, innovatie, specialistisch maatwerk, een complete ontzorging van A tot Z, oplossingen met oog voor esthetiek en een vakkundige montage staan hoog in het vaandel. 

Meer informatie:
Avalon – Exclusive Outdoor Solutions
www.avalon-outdoorliving.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven