Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
''Mensen willen eruit, netwerken en nieuwe modellen zien''

Monte Design Agenturen presenteert nieuwe modellen Infiniti en Verikon op voorjaarsbeurs

Edwin van den Berg van Monte Design Agenturen maakt zich op voor de voorjaarsbeurs in De Woonindustrie, waarvan de eerste dagen volgende week plaatsvinden. 

Het agentschap presenteert tijdens de beurs diverse nieuwe modellen van de merken Infiniti en Verikon.   
Infiniti is een jong merk, opgericht in 2008, dat meubels aanbiedt die zijn ontworpen om te werken, ontspannen en socializen. Creativiteit, technologische innovatie, design-denken: dit zijn de sleutelbegrippen voor het begrijpen van de filosofie van infiniti, die inrichtingsaccessoires aanbiedt - stoelen, krukken, tafels, banken - die zijn ontworpen voor de behoeften van het hedendaagse leven.
Vanaf de eerste stappen was infiniti van mening dat design een waarde moest zijn die gedeeld moest worden en waarvan genoten moet worden in goed gezelschap. Een vertrouwd concept dat zich uitstrekt tot de stedelijke, openbare en professionele gemeenschap met een herkenbare, praktische en elegante toets: zo worden meubels gemaakt om te worden gebruikt, gedeeld en aanbevolen.
Infiniti rekent op 3 fabrieken waar we plastic, metaal en hout produceren en collecties creëren die 100% in Italië zijn gemaakt.



5 nieuwe modellen van Infiniti:
-Freya Chair
-Round&Round stool
-Versable table
-RAMI table
-SYS modular sofa

Ook met het merk Verikon laat Edwin diverse relaxt fauteuils zien. De levertijd bedraagt slechts vier weken en er zit tien jaar garantie op het schuim. 

De geschiedenis van Verikon gaat terug tot 1981. In 2013 werd het hoofdkantoor en de productie van het bedrijf verplaatst naar Polen. In 2020 begon de productie van gegoten polyurethaan schuim een nog betere kwaliteit te bieden en tegemoet te komen aan de groeiende verwachtingen van onze klanten en het hoogst mogelijke comfort te garanderen. Tegelijkertijd werd een nieuw merk, Verikon Molded Recline, gecreëerd, verwijzend naar de naam van gevormd schuim.

Tot op de dag van vandaag ontwerpt en vervaardigt het merk moderne en handgemaakte zitmeubelen en bieden we klanten over de hele wereld een perfecte combinatie van functionaliteit, modern en klassiek design. De meubels worden meestal gemaakt op basis van metalen frames, waardoor de sterkte en levensduur van zo'n meubelstuk veel groter is en het gewicht lager. Elke fauteuil is gemaakt van metalen frames bedekt met schuim en met golfveren, die het zitcomfort verbeteren. Al onze stoelen zijn gemaakt van elastisch schuim met hoge dichtheid, maar ook van een passende hardheid.

''Elke fauteuil kan er compleet anders uitzien als we een ander type of kleur van de afwerking gebruiken. Wij bieden constant verschillende soorten leer en tientallen soorten stof aan. De klant kan precies kiezen wat het beste past bij zijn huidige woonomgeving en smaak. Voor de Britse markt bieden wij textiel aan dat voldoet aan de Britse brandveiligheidsvoorschriften. Alle leersoorten zijn afkomstig van beproefde leveranciers die ecologische methoden gebruiken voor het looien en verven van leer, en het hout dat bijvoorbeeld voor armleuningen wordt gebruikt, is afkomstig van beproefde en ecologische leveranciers alleen uit Europa.''

Voorjaarsvakbeurs DWI
Edwin verwacht en hoopt dat er veel professionals, als winkeliers, op de beurs af zullen komen. ''Mensen hebben weer zin om er uit te zijn, te netwerken en nieuwe modellen en producten te zien.''

Monte Design Agenturen is te vinden op Stand B081 en B085 op de eerste verdieping in het design department. 

De beurs vindt plaats op 12 en 13 april, en op 18 t/m 20 april. Dinsdag 20 april is tevens de nieuwe datum voor de Interieurprofessionaldag. 

Meer informatie:
Monte Design Agenturen
edwin@montedesign.nl 
www.montedesign.nl 
Tel: +31 (0) 644 837 677