Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Thuiskantoor: tussen keuken en woonkamer

Thuiswerken is tegenwoordig de norm geworden. Miljoenen freelancers wereldwijd doen dit al  jaren maar voor anderen vergt het werken op afstand toch de nodige aanpassingen. Veel mensen worstelen bijvoorbeeld met het herindelen van de beschikbare ruimte in hun huis. De steeds toenemende vraag naar oplossingen om thuiswerken en privé te combineren, doet echter vermoeden dat thuiswerken toch een blijvertje is. De meubelsector is erin geslaagd om in deze behoefte te voorzien en dat geldt ook voor ARAN Cucine.  Het bedrijf bood altijd al bijpassend meubilair aan, waarmee samenhangende ruimtes kunnen worden gecreëerd die nog functioneler zijn. Bovendien maakt de mogelijkheid tot aanpassingen maatwerkoplossingen mogelijk , waaronder het creëren van een thuiskantoor tussen de keuken en woonkamer.

2020 was een belangrijk jaar voor de restyling van het uitgebreide aanbod aan keukens en afwerkingen en deze aan te passen aan de eisen van deze tijd. Neem nu bijvoorbeeld het model Mia, één van de bestsellers van ARAN Cucine met een frisse, eigentijdse uitstraling. Voor dit model, dat wordt geroemd om haar grote veelzijdigheid, werden nieuwe kleuren en designmogelijkheden geïntroduceerd. Zo is er een uitvoering die zich onderscheidt met gladde en bewerkte oppervlakten (lage en hoge kasten in zandafwerking passend bij de wandkasten uitgevoerd in Vesuvio mortelcement, dat een ruwe textuur heeft. Naast het wandsysteem, opbergruimte en werkblad werd er een klein eiland gecreëerd dat een asymmetrische ontbijtbar in zwart sparrenhout ondersteund. Het is precies ook deze afwerking die terugkomt in een ander uiterst praktisch element: een lange, stevige plank die is geïntegreerd in het wandkastensysteem van de woonkamer en kan worden omgetoverd tot een discreet thuiskantoor.

Mia maakt het dus mogelijk om samenhang te creëren tussen elementen in keuken en woonkamer om met slechts één toevoeging, in dit geval een bijpassend blad, een thuiswerkplek te creëren, zonder dat dit afbreuk doet aan de harmonie in het interieur. De grote boeken- en ladenkasten zijn ideaal voor het opbergen van paparassen. Met deze lay-out bewijst ARAN Cucine hoe eenvoudig zij zich aan weet te passen aan de veranderende behoeften van haar klanten. Een waardevol ontwerp dat zelfs in de kleinste ruimtes kan worden geïntegreerd en functioneel is zonder dat dit ten koste gaat van het totale design.

Meer informatie;
ARAN Cucine
www.arancucine.it 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven