Abonneren

Vacatures

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer

Nieuwste toevoeging verlichtingscollectie ontwerpster Lucie Koldova

Brokis introduceert oplaadbare Ivy tafellamp

Brokis presenteert de oplaadbare tafellamp Ivy Table, ontworpen door Lucie Koldova. De lamp is de nieuwste toevoeging aan de omvangrijke Ivy-verlichtingscollectie, waarvoor de schoonheid van de natuur de inspiratiebron vormde.

Het Tsjechische verlichtingsmerk introduceert geheel nieuwe oplaadbare lampen die de weg vrijmaken voor nieuwe mogelijkheden om binnen- en buitenruimtes te verlichten.

Deze lampen zijn bijzonder geschikt voor het creëren van de juiste sfeer in restaurants, hotellobby’s en andere horecagelegenheden. Brokis brengt twee oplaadbare lampen op de markt, waarvan één gebaseerd is op de populaire en charismatische collectie van Brokis artdirector Lucie Koldova.

Ivy Table, een oplaadbare lamp ontworpen door Lucie Koldova
Net zoals een plant groeit, vertakt ook Ivy zich in een verschillende richtingen. De collectie biedt een speciaal modulair systeem en ontwikkelde hiermee een uiterst innovatief flexibel verlichtingsconcept dat verticaal en horizontaal kan worden toegepast.

De nieuwe oplaadbare Ivy Table is wat kleiner dan het originele Ivy Table ontwerp, zodat zij gemakkelijk van de ene naar de andere ruimte kan worden verplaatst en overal en op ieder moment een unieke lichtervaring kan bieden. Hoewel de lamp niet geschikt is voor direct contact met water, maken het feit dat ze draagbaar en robuust is haar wel ideaal voor gebruik buiten.

De Ivy Table Battery Light wordt met aanraking bediend en beschikt over drie instellingen waardoor de lichtintensiteit naar wens kan worden aangepast. De lithiumbatterijen garanderen een brandduur tot wel zes uur, en kunnen door middel van een USB-connector worden opgeladen.

De collectie bestaat uit metalen frames en kappen van mondgeblazen glas in de kleuren mat zachtroze, opaalwit of rookgrijs. De lampen zijn elegant en tot in de kleinste details afgewerkt. Ivy is een high-tech verlichtingsconcept dat ideaal is voor projecten of particulier gebruik.

De organisch vormgegeven collectie onderscheidt zich door variatie en biedt ook mogelijkheden tot maatwerk. De nieuwe Ivy Table is een gracieus en flexibel lichtobject voor hotels en restaurants, waar zij naar hartenlust kan worden gecombineerd met het overige lichtlandschap.

“Het besluit om oplaadbare lampen te gaan ontwikkelen, was snel genomen,” aldus Brokis. “We streven ernaar om onze klanten nog meer comfort en gebruiksgemak te bieden. De nieuwe lampen maken ingewikkelde installatie overbodig en geven de gebruiker veel meer controle over de manier waarop de lampen worden gebruikt.”

Bron: Archiproducts


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven