Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vipp introduceert een drietal meubelen

Vipp introduceert een drietal meubelen die de zitcomfort zullen verhogen. De Lodge-serie is een nieuwe collectie zitmeubelen met zachte lijnen, bestaande uit een eetkamerstoel, loungestoel en voetenbank.

Alle drie de producten worden gekenmerkt door een gepolsterde schelpvormige zitting die op een natuurlijke wijze uitmondt in asymmetrische en conische poten, naar keuze uitgevoerd in blank of donker eiken. De oestervormige zitting kan worden bekleed met alle stoffen uit het assortiment bekledingen van Vipp en werd zo vormgegeven dat hij het lichaam zacht omhult.

De Lodge-stoel
In het ontwerp is geen rechte lijn te ontdekken. De schelpvormige zitting wordt gedragen door conische poten van massief eiken of staal. De rugleuning is verend en flexibel, waardoor de Logde-stoel ideaal is om lang in te zitten.

De zitting omarmt het lichaam als een schelp, wat het zitcomfort nog verder verhoogt.

De Lodge-voetenbank
De hoogwaardig beklede zitting, losse neksteun en voetenbank zijn de ‘essentials’ waarmee Vipp u in stijl van een optimaal rustmoment laat genieten

De levertijd van de maatwerkstoelen bedraagt 8 weken.

Meer informatie:
Vipp
www.vipp.com 

Publicatiedatum: