Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luxury by Nature vertrekt uit Amsterdam

De gerenommeerde woonwinkel Luxury by Nature uit Amsterdam is opnieuw uit haar jasje gegroeid. "De afgelopen tien jaar hebben we met ontzettend veel passie en plezier aan interieurprojecten gewerkt. We hebben twee winkels geopend en een toonaangevende webshop, met dagelijks duizenden bezoekers. Maar we groeien inmiddels opnieuw uit ons jasje. En dus is het tijd voor de volgende stap. We gaan verhuizen!", zo is te lezen in de nieuwsbrief van het bedrijf.



Luxury by Nature verwacht medio september te kunnen openen op de buitenplaats Schaep en Burgh gelegen in het lommerrijke ’s-Graveland. Net onder Amsterdam, in ‘t Gooi. Een klassiek landhuis dat dateert uit de 17e eeuw. "We staan te popelen om dit oude pand, het voormalig hoofdkantoor van Natuurmonumenten, om te toveren tot een prachtig nieuw woonhuis."


Het nieuwe pand van de luxe woonwinkel.

"Het landhuis biedt straks ruimte aan twee verdiepingen met tal van stijl- en sfeerkamers; door ons ingericht met luxe meubels, prachtig behang, rijke gordijnen en luxe woonaccessoires en nog veel meer. En dat komt straks extra goed tot zijn recht. Vanzelfsprekend nemen we Europa’s meest exclusieve behangcollectie ook mee naar deze unieke locatie."

Meer informatie:
Luxury by Nature
www.luxurybynature.nl 

Publicatiedatum: