Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

SieMatic geeft met 1950 tinten kleur in de keuken

Lievelingskleuren onthullen wie we zijn als persoon. "Kleuren geven sfeer en beïnvloeden onze stemming. En de juiste sfeer en stemming inspireren, motiveren, kalmeren en inspireren ons. Dus waarom zou u uw eigen keuken niet inrichten met uw eigen favoriete kleuren? Het is per slot van rekening de ruimte waarin we veel tijd doorbrengen. We koken er voor en met onze dierbaren, genieten er met elkaar, voeren er ontelbare gesprekken en beginnen er de dag (en vaak eindigen we hem er ook nog, met een gezellig drankje)."



"Voor mensen over de hele wereld is de keuken het middelpunt van hun huis – en niet alleen sinds thuiswerken en thuisonderwijs de norm zijn geworden."

"SieMatic-designers maken iedere persoonlijke keukendroom waar. Daarvoor staan hen bijna onuitputtelijke mogelijkheden met meubelstijlen, materialen en speciale kleuren in zijde- en hoogglans ter beschikking. Maak kennis metextraverte keukens met felle en kleurrijke ontwerpen of laat u inspireren door subtiele, monochrome keukenconcepten. Ervaar de mogelijkheden van compacte keukens of juist royale, ruimtelijke keukenontwerpen. Bij SieMatic ziet u in elk opzicht een breed scala aan design, kleur en stijl. Het verbindende element is de kwaliteit en het overkoepelende, tijdloos elegante merk."

“Keukens zijn veel meer dan het hart van een huis of appartement. Vanuit deze overtuiging produceren wij al meer dan 90 jaar tijdloze keukens. Hoogwaardige materialen die worden gecombineerd met jarenlange expertise. Zo ontstaan ​​individuele keukens, ongeacht het budget en de grootte van de ruimte. Precies afgestemd op de behoeften van onze klanten. We zijn buitengewoon verheugd over het grote succes van de nieuwe SieMatic PURE SLX. Ons innovatieve, greeploze keukenconcept overtuigde niet alleen meer dan vier jury's van prestigieuze designawards, het inspireert ook designliefhebbers en levensgenieters over de hele wereld", zo vertelt Hanjo Runde, CEO SieMatic.

Meer informatie:
SieMatic
www.siematic.com 

Publicatiedatum: