Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Exposanten De Woonindustrie maken zich op voor bijzondere Voorjaarsvakdagen

De maandagen trekken sterk aan in De Woonindustrie. Steeds meer bezoekers reizen af naar Nieuwegein om op afspraak exposanten te bezoeken. Ook doordeweeks loopt, sinds de intrekking van de lockdownmaatregelen, het aantal bezoeken weer op. Veel standhouders gebruiken hun showroom als kantoor, waardoor het makkelijker is om op alle dagen van de week klanten te ontvangen.

Dat de interieurbranche aantrekt, is ook te zien aan de activiteiten van NIA Academie, dat zich inzet voor de professionalisering van de interieurbranche door middel van onderwijs. Onlangs nam het particulier opleidingsinstituut, opgericht door interieurontwerpers, het vijfde leslokaal in gebruik op DWI.


Twee jaar geleden maakte Wonen360 deze fotoreportage.

Over twaalf dagen starten de Voorjaarsvakdagen. Bijzonder, omdat niet eerder in de geschiedenis van DWI deze zo laat in het voorjaar plaatsvinden. De verwachtingen zijn positief, al weten de meeste exposanten ook wel dat je niet achterover moet leunen, maar zelf actief aan de slag moet om voldoende (potentiele) klanten binnen te halen. Niet voor niets is DWI een ontmoetingscentrum waar exposanten, retail en wholesale brands elkaar versterken en waar met name detaillisten inkopen en inspiratie opdoen.

Noviteitenroute
Tijdens de vakdagen loopt een uitgestippelde route langs alle noviteiten op het gebied van meubelen, smartliving, verlichting, accessoires, vloer- en wandbekleding, design, textiel en slapen. Bij binnenkomst ontvangt een ieder een plattegrond waarin een tal van noviteiten staan.

Nieuwe makers in het inkoopcentum zijn: Skovby Möbelfabrik, ADA Möbelfabrik, Incanto, Digio Leather Sofa, De Eiken Zetel, &DEZ, Tenzo, Casual Solutions, AXIS71, Karpeta+Texturae, Sculptures Jeux, MS&WOOD, Brût Homeware, Italia Living, QBOXX, Candy & Carina en Guzzini, Kosta Boda, Orreforsd, SKLO, BORN IN SWEDEN, TICA COPENHAGEN en BOROWSKI, Lalee en Loop Carpets 

Verder hebben verschillende exposanten een nieuwe showroom, zoals Passe Partout, Haans Lifestyle, DTP Interiors, Skalma & Dat Zit!, BKS Meubelen, Van Landschoot, MEERgroothandel.nl, Millenerpoort, Dopmeijer Eiken Tafels, Wandkraft en Akante.


Een blik op het inkoopcentrum. FOTO GOOGLE MAPS

Veiligheid
De directie van De Woonindustrie doet er alles aan om de vakdagen zo veilig mogelijk te laten verlopen. Alle maatregelen zijn getroffen om veilig en verantwoord in te kopen. Zo kom je alleen binnen wanneer de gezondheidscheck bij binnenkomst (via een vijftal vragen) positief is. Verder is het dringende advies om mondkapjes te dragen bij verplaatsing in het pand, dus ook bij het koffiezetapparaat en bij contactmomenten met exposanten. Het 1,5 meter beleid blijft van belang. Zowel in de openbare ruimten als in de showrooms. Evenals handen wassen, handen desinfecteren en hoesten en niezen in de elleboog. 
De richtlijnen van de overheid geven aan dat er een klant per 25m2 de showroom mag bezoeken. Bezoekers worden verzocht om vooraf rechtstreeks contact met de exposant op te nemen.

Gratis
Tijdens de vakdagen, die plaatsvinden op 12 en 13 april + 18, 19 en 20 april, bieden alle exposanten gratis koffie, thee en frisdranken met versnaperingen aan, een lunch en op de maandagavond 19 april een warme maaltijd. 

Aanmelden kan hier.



Meer informatie:
De Woonindustrie
www.dewoonindustrie.nl