Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Next125 brengt opbergwonder met inschuifdeuren op de markt

In nieuwe woonconcepten neemt de keuken een centrale plek in het leven in. Daarvoor bedenken wij nieuwe oplossingen, waarbinnen mensen zich thuis voelen. Voor een kleine ruimte is er juist behoefte aan ruimtebesparende ideeën. De Zuid-Duitse next125 keukenfabrikant Schüller heeft een kastsysteem met inschuifdeuren ontwikkeld dat aan al deze eisen voldoet. Het brengt rust, combineert desgewenst diverse functionele eigenschappen en creëert: het pocketsysteem.



Het idee bij de ontwikkeling van dit kastsysteem was om vorm en functie in gelijke mate samen te brengen. Als het kastsysteem gesloten is, dan vormen de deuren een groot vlak en zorgen zo voor een minimalistische en puristische aanblik. Dankzij een speciale beslagtechniek gaan de deuren gemakkelijk open, door ze even aan te raken en verdwijnen ze naar de zijkant in de korpus door ze even licht opzij te schuiven. Stabiliteit en een geluidsarme loop zijn daarbij steeds gegarandeerd. Het voordeel: De compacte constructie van de deuren maakt het mogelijk om extra ruimte te creëren die gebruikt kan worden als werkruimte of als plek om dingen neer te zetten.



Als het kastmeubel open staat dan is pas te zien hoe groot het werkelijk is. "Je kunt er naar eigen voorkeur alles in kwijt wat je regelmatig gebruikt, maar waar je niet steeds tegen aan wilt kijken. Lades, korven en zelfs nispanelen zorgen voor bergruimte en geven ook de binnenkant dezelfde kwaliteitsuitstraling. Voor wie dat wil, zeker bij kleine huizen in de stad of zelfs op kantoor, wordt de keuken hierdoor teruggebracht tot een stijlvol, decoratief element dat een veelvoud aan functies kan vervullen."

Het next125 kastsysteem met inschuifbare deuren is verkrijgbaar in een hoogte van 219 cm en in 4 breedtes tot 280 cm. Het kastsysteem kan aan beide kanten met hoge kasten uitgebreid worden, maar ook op zichzelf staand, biedt next125 state of the art.

Meer informatie:
Next125
www.next125.com 


Publicatiedatum: