Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuwe outdoorcollectie Rolf Benz ode aan Japan

Buiten zijn, diep inademen, genieten van de natuur en de zon – deze manier van leven wordt wereldwijd steeds intensiever toegepast. Buiten genieten kan nu vanaf maart 2021 ook met de outdoor collectie van Rolf Benz. Rolf Benz YOKO, alle meubels die je nodig hebt voor een diner in de tuin, een borrel op het (dak)terras of een cocktailparty bij het zwembad. Design: Toan Nguyen.



Yoko betekent zon en de nieuwe outdoor collectie doet zijn Japanse naam alle eer aan. Ondersteund door een aluminium frame belichamen de Rolf Benz YOKO banken, fauteuils, stoelen en tafels de heilzame lichtheid van de zon. Op charmante en luchtige wijze voegt de outdoor collectie zich moeiteloos in zowel stedelijke als landelijke omgevingen.

Toan Nguyen is verantwoordelijk voor het ontwerp. De internationaal bekende ontwerper uit Milaan wordt wereldwijd gewaardeerd voor zijn duurzame ontwerpen. Hij ziet design als een discipline die in de traditionele betekenis van het woord nauw verbonden is met het object en diens zinvolle gebruik.

Bank Rolf Benz YOKO
De bank is zeer flexibel samen te stellen. Op een zitframe met singelband, stoffering, inlegbladen evenals omlopende insteekbeugels van roestvrij staal kunnen eenvoudig banken, hoekbanken, een voetenbankje, ligbedden of vis-à-vis-situaties worden gecreëerd – en in een handomdraai weer worden gewijzigd.

De zitkussens kunnen in verschillende lengtes worden uitgevoerd, de rugkussens kunnen flexibel aan het frame worden gekoppeld zodat verschillende variaties mogelijk zijn.

Meer informatie:
Rolf Benz
www.rolf-benz.com 

Publicatiedatum: