Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Vloerengroothandel en importeur wanddecoratie vestigen zich in Architectenlab van Nidum

Het Architectenlab in het verzamelgebouw Nidum in Grave heeft twee nieuwe bedrijven erbij. Importeur van wanddecoratie Your Walls en  Vloerengroothandel Your Floor zullen zich hier gaan vestigen. Op een monumentale locatie, het Arsenaal in Grave, komen diverse showrooms, stores, een restaurant en een boetiekhotel samen. Naast Your Floor en Your Walls zijn diverse andere partners uit uiteenlopende branches in het pand gevestigd, om de beleving compleet te maken.



Het is volgens directeur Gerald Zwiers van Your Walls en Your Floors een weloverwogen keuze om te vestigen in het Nidum. "Regelmatig krijgen we de vraag van (potentiĆ«le) relaties waar ze onze vloeren kunnen zien. Nu kunnen wij op deze inspirerende locatie, op afspraak, relaties ontvangen om de vloeren te bewonderen. Daarnaast zullen we hier ook onze dealerdagen gaan organiseren."




In de inspiratieruimte kunnen bezoekers kennismaken met de collectie vloeren en wandpanelen die de bedrijven te bieden hebben. Your Floor biedt een selectie van houten vloeren, rigidcore, laminaat en pvc-vloeren. Your Walls voorziet ruimtes van houten wandpanelen, die de akoestiek van een ruimte verbeteren. 



Meer informatie:
Your Floor
www.yourfloor.nl

Your Walls
www.yourwalls.nl