Start op 1 april (en dat is geen grap!)

Umo Art Gallery lanceert 'spectaculaire actie' voor alle interieurwinkels

Umo Art Gallery gaat aankomende donderdag een speciale actie lanceren voor alle interieurwinkels. Wat? Dat blijft nog even spannend.

Eigenaar Maurits Pit zegt dat deze actie bedoeld is om winkeliers te helpen in deze uitdagende tijd, en om hun showroom weer helemaal mooi te maken voor dit voorjaar en de zomerperiode.

Kwaliteit staat bij het wanddecoratiebedrijf hoog in het vaandel. Bij een foto op plexiglas wordt het gewenste werk verlijmd tussen 3mm hoogglans plexiglas en 3mm dibond (aluminiumplaat). Het kunstwerk is voorzien van een aluminiumophangprofiel waardoor het kunstwerk 2cm van de muur afkomt, wat een zwevend effect creëert.

Umo Art Gallery is een galerie waar de fotokunst centraal staat. Het team van Umo Art zorgt voor hoogstaande kwaliteit foto’s op plexiglas en ingelijste fotokunst. Museumkwaliteit is bij Umo Art Gallery de standaard. Wij brengen het werk van fotografen en kunstenaars onder de aandacht en leveren deze op verschillende formaten. De werken van Umo Art Gallery bevatten uiteenlopende onderwerpen, van indrukwekkende landschappen tot kunstwerken van de Hollandse Meesters. Zo kunt u onder andere de bruisende boulevard van Miami aan de muur hangen, maar ook een echt Hollands zeezicht behoort tot de mogelijkheden.

Zelfs een blik in het leven van Mongolische jager of Afrikaanse stamhoofden is mogelijk. Beleef onze brede collectie! Umo Art Gallery heeft in samenwerking met beursgebouw ETC Expo in Culemborg een eigen expositieruimte met de werken uit de collectie. De foto’s van Umo Art Gallery zijn elke maandag te bezichtigen voor bedrijven. Mocht u als particulier deze expositie willen bekijken, dan kunt u een afspraak met ons maken. Wij zijn u graag van dienst met een passend advies.

Meer informatie;
Umo Art Gallery
Bezoekadres Expo
Randweg 20
4104 AC Culemborg
Tel: 088 - 02 33 370 
info@umoartgallery.com
www.umoartgallery.com


Publicatiedatum:
Auteur:
©



Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven