Roomboxen Sweet Dollhouse veroveren de wereld

Dat een poppenhuis veel meer is dan speelgoed voor kinderen bewijst ontwerpster Natascha Maks. Voor Sweet Dollhouse heeft ze van haar hobby haar werk kunnen maken en bedenkt en creëert ze de leukste miniatuur meubeltjes en decoratie. Uniek zijn de compleet ingerichte roomboxen. Deze sfeervol ingerichte kamertjes zijn een lust voor het oog en gaan als warme broodjes over de toonbank.Dat Natascha talent heeft als miniatuurbouwer staat als aan paal boven water. Onlangs werd ze voor het SBS 6 programma Klein maar Fijn geselecteerd als één van de acht miniatuurbouwers van Nederland en behaalde hierbij zelfs de finale. Het assortiment van Sweet Dollhouse bestaat uit trendy ingerichte roomboxen en landelijke poppenhuismeubels en decoratie.

Creëer je eigen poppenhuis
Natascha vertelt: "Begin je met het restylen van een poppenhuis, muurkastje of roombox, dan is de kans groot dat je er een hobby bij hebt. Het is namelijk ontzettend leuk om mee bezig te zijn." Met de meubels en decoratie kun je de ruimte voorzien van een persoonlijke touch. Veel mensen zullen bij een poppenhuis denken aan de Victoriaanse stijl, maar tegenwoordig kun je alle kanten op. Natascha heeft een passie voor meubels in landelijke stijl, het liefst in combinatie met pastelkleuren, maar ook andere stijlen behoren tot de mogelijkheden. Sweet Dollhouse is een walhalla voor elke miniatuurbouwer. Voor welk design je ook kiest, met de meubels en accessoires tover je een standaard poppenhuis in een handomdraai om tot een sfeervolle ruimte.

Sfeervolle roombox
Heb je geen poppenhuis of muurkastje die je kunt inrichten of ben je zelf niet zo’n creatieveling? Dan zijn de speciaal ingerichte roomboxen een uitkomst. Dit zijn kant-en-klare kamertjes die zijn ingericht met miniaturen. Denk aan een woonkamer, een landelijke keuken of een authentieke bakkerij. Zo is de keuken ingericht met een eethoek en vind je fruit op de fruitschaal en pannen op het fornuis. In het bakkerij hoekje vind je knapperig brood, verse croissants en heerlijke gebakjes. Ook de ingerichte wekker is een geweldige blikvanger. Dit tafereeltje is voorzien van ledverlichting, zodat je er ook ’s avonds van kunt genieten. De sfeervolle roomboxen zijn een aanwinst in huis en kunnen zo op het dressoir. Natascha maakt deze hoekjes ook op maat. Over heel de wereld is er vraag naar de kamertjes. Logisch, want hoe leuk is het om jouw favoriete kamer in het klein te hebben?! Wil je toch liever zelf aan de slag? Bestel dan de DIY roombox waarbij je zelf een eigen houten hoekje inricht.

Over Sweet Dollhouse
Met veel liefde maakt en pimpt ontwerpster Natascha Maks miniatuur meubels en decoratie. Met de miniaturen kun je poppenhuizen, wandkasten en roomboxen voorzien van de juiste sfeer. Denk aan poppenhuis-decoratie voor in de woonkamer, keuken, slaapkamer of badkamer. Van behang, kamerplant, vloerkleed en kasten tot aan woonaccessoires, pannetjes en zelfs minipotjes met jam. Bij Sweet Dollhouse ben je aan het juiste adres voor de allerleukste accessoires voor je poppenhuis. 

Meer informatie:
Sweet Dollhouse
www.sweetdollhouse.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven