Samsung lanceert televisie voor buiten

Met de lancering van The Terrace brengt Samsung voor het eerst de premium QLED tv-ervaring naar buiten. Ongeacht de omstandigheden zorgt de extreem hoge helderheid van de QLED 4K TV voor realistische kleuren en een haarscherp beeld. Ook is het toestel beschermd tegen alle weersomstandigheden dankzij een IP55 beschermingsgraad. The Terrace past in de trend om het leven ook buitenshuis zo aangenaam mogelijk te maken."Samsung is al vijftien jaar op rij wereldwijd TV-marktleider. Een van onze eyecatchers zijn de Lifestyle tv's, die passen bij iedere situatie en persoonlijkheid. The Terrace speelt helemaal in op nieuwe behoeften,” zegt Tonnie van Schijndel, Senior Marketing Manager tv & Audio, bij Samsung Benelux. “Sinds het uitbreken van de coronapandemie zien we dat meer mensen investeren in bijvoorbeeld een zwembad of overkapping. The Terrace sluit helemaal aan op deze trend en zorgt ervoor dat je in je tuin of op je dakterras televisie kunt kijken."

Gemaakt voor het buitenleven
The Terrace is speciaal ontworpen voor buiten. Winter of zomer, regen of zon, overdag of ’s avonds, The Terrace zorgt altijd voor prachtig beeld. De QLED 4K tv heeft een hoge helderheid van 2.000 nits voor realistische kleuren en haarscherp beeld, ongeacht de omstandigheden. De Direct Full Array achtergrondverlichting zorgt voor diep contrast. Dankzij een speciale antireflectie is een ongestoorde kijkervaring verzekerd, zelfs bij het schitteren van de zon. 

Voorzien van alle gebruiksgemakken
The Terrace is uitgerust met slimme functies die je van een Samsung QLED tv mag verwachten. De tv is eenvoudig te installeren en bevat talloze Smart tv features. Verbind je Samsung smartphone eenvoudig met de tv door hem tegen de rand van het scherm te tikken. Optioneel zijn twee robuuste muurbeugels los verkrijgbaar, die je zo kunt kantelen dat je altijd het perfect zicht hebt.

De tv van Samsung is vanaf april 2021 beschikbaar.

Meer informatie:
Samsung
www.samsung.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven