Extra@home service van MONDiART is samenwerking met PostNL

Cole Brekoo: "Onze klanten hebben nu veel meer kans om de consument te bereiken"

"We zijn de allereerste wanddeco leverancier die dit gaat doen. Het is echt helemaal nieuw. We denken dat dit erg leuk kan gaan worden, op deze manier hebben al onze klanten ondanks dat de winkels dicht zijn etc. veel meer kans om de consument te bereiken en te zorgen dat alles netjes bezorgd en opgehangen kan gaan worden", laat mede-eigenaar Cole Brekoo van MONDiART weten. Haar bedrijf is een nieuwe samenwerking met PostNL aangegaan, de Extra@Home service. 

MONDiART en PostNL slaan hun handen ineen. "Met B2B Extra@Home service hangen we onze kunstwerken aan de muur van jouw klant. Heb je jouw klant een mooi kunstwerk verkocht? Te groot voor zijn auto? Heeft hij ook nog twee linkerhanden? Dat kan geen excuus zijn om niet te kunnen genieten van zijn of haar favoriete kunstwerk aan de muur. Dankzij een samenwerking met PostNL kunnen alle MONDiART klanten kiezen voor de Extra@Home service: Wij bezorgen bij jouw klant, pakken alles uit, hangen het aan de wand en nemen alle verpakkingen weer mee en dat in maximaal 30 minuten.
Uniek en als allereerste wanddecoratie leverancier kan MONDiART samen met PostNL Extra@home haar klanten optimaal ontzorgen.

Extra@Home
Met de Extra@Home service van PostNL wil MONDiART haar klanten ontzorgen. "Genieten van onze kunst begint in de winkels van onze relaties en wordt vervolgens door de Extra@Home service veilig vervoerd naar huis. Daar wordt het gekochte kunstwerk uitgepakt en gecontroleerd op eventuele beschadigingen. Na goedkeuring wordt het schilderij op de gewenste plek gehangen. Onze klant heeft zelfs geen omkijken naar het verpakkingsmateriaal, dat netjes wordt meegenomen", aldus de eigenaren Cole Brekoo en Twan Schraven.

MONDiART@Home
Wie wil nou niet zo’n mooi kunstwerk van MONDiART aan de muur? Zeker wanneer alle zorgen uit handen wordt genomen en je je alleen maar druk hoeft te maken over de plek waar het schilderij moet komen te hangen. Ook de XXL-kunstwerken worden tot 4 hoog bij je thuisbezorgd en opgehangen. "Onze Extra@Home service is opgebouwd uit meerdere pakketen. De service beperkt zich niet alleen tot de consument thuis, maar ook bedrijven, hotels en restaurants kunnen hiervan gebruik maken."

Dropshipping
Goed nieuws voor de dropshipping-retailer! Vanaf nu kunnen webwinkeliers de MONDiART producten in hun webwinkel aanbieden, die ze zelf niet op voorraad hebben. Wanneer een product besteld wordt via een webwinkel, zorgt het MONDiART-team ervoor dat de kunstwerken, wand- en/of vloerkleden, kussen etc. bij de klant thuis wordt bezorgd. 

Familiebedrijf MONDiART is een internationale handelsonderneming die al meer dan 30 jaar aan de weg timmert. Hoewel het hart van het bedrijf gevestigd is in designstad Eindhoven, is het ook vertegenwoordigt in Het Anker in Druten, De Woonindustrie in Nieuwegein. En sinds begin dit jaar heeft MONDiART ook een eigen showroom in Barneveld, waar ze aangesloten zijn bij het Dutch Interior Collectief. Ook op internationale beurzen zijn ze een graag geziene partij.

Meer informatie:
MONDiART BV Art & Decorations
sales@mondiart.com
www.mondiart.com 
+31(0)402627440


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Instagram Facebook Rss Twitter LinkedIn

© Wonen360.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven