Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo ziet de tuin van Monique Smit eruit

Ontspannen doe je thuis in je tuin met lekker weer. Dat is ook bij Monique Smit niet onopgemerkt gebleven. De Volendamse zangeres heeft haar tuinmeubilair bij Hartman gehaald om van het weer te genieten.



De stijl van de tuin is modern en vooral donkere kleuren en antraciet voeren daarbij de boventoon. De tuin wordt bijna dagelijks gebruikt, het hele jaar door wordt er door de kinderen in gespeeld: "De kids moeten er ook lekker kunnen voetballen en er mag best geleefd worden." Voetballen en schommelen zijn favoriet. Ook van de trampoline wordt veel gebruik gemaakt, maar de loungebank zal door iedereen worden gebruikt.



Monique is klaar voor de zomer. De nieuwe loungeset die ze heeft uitgezocht, is de All-weather loungeset Dion. Deze set is afgewerkt met de stof Sunbrells. Hierdoor kan de loungeset het hele jaar door in weer en wind buiten blijven staan. "Ik was op zoek naar een loungeset die je niet hoeft op te bergen. Geen gesleep met kussens. Daarnaast moet de bank een heerlijk zitcomfort hebben." 

Meer informatie:
Hartman
www.hartman.nl 

Publicatiedatum: